Grebalica Natural Paradise XL Standard - sivaBESPLATNA dostava od 299kn

Grebalica Natural Paradise XL Standard - sivaBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Grebalica Natural Paradise XL Standard zahvaljujući neobrađenim, teškim pločama od pravog drveta iz održivog šumarstva donosi dio prirode u vaš dom i pruža idealno skrovi... Pročitaj cijeli opis
154,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Grebalica Natural Paradise XL Standard - sivaBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Visina (cm)
175
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00EE263C
Prijavi grešku
Grebalica Natural Paradise XL Standard zahvaljujući neobrađenim, teškim pločama od pravog drveta iz održivog šumarstva donosi dio prirode u vaš dom i pruža idealno skrovište za vašeg tigrića. Masivni stupovi od sisala vrlo su stabilni te su vrlo pogodni upravo za velike i jake mačke. Sve su površine za ležanje opremljene mekim jastucima od pliša. Stoga grebalica Natural Paradise XL Standard pruža dovoljno mjesta za odmor, promatranje ili drijemanje. Po potrebi svi se jastuci za ležanje mogu jednostavno odvojiti i očistiti. Grebalica Natural Paradise XL Standard zbog jednostavnog održavanja razveselit će vašeg ljubimca ali i vas! Grebalica Natural Paradise XL Standard u pregledu: Grebalica (s više mogućnosti) za mačke Idealne veličine, za teške pasmine i za kućanstva s više mačaka S izuzetno masivnim stupovima od sisala i velikim površinama za ležanje Pravo drvo iz održivog šumarstva: zaštita prirode ekološki prihvatljivim gospodarenjem šumama Prostrane duplje: za skrivanje i odmor Promatračnice s mekim krevetom: za promatranje prostora Jednostavna za čišćenje: sve jastuke je moguće odvojiti i oprati Stabilna: masivna podloga s plastičnim nogicama koje ne oštećuju pod 3 loptice od pliša za igru Proizvedeno u Gruziji Boja: krem, tamno smeđa, siva ili bordo Ukupna dimenzija: V 175 x D 70 x Š 50 cm Podloga: D 70 x Š 50 x V 2,5 cm Platforma: D 55 x Š 38 cm Viseća mreža za ležanje: oko D 60 x Š 38 cm Duplja: oko O 45 x V 28 cm 2 meka kreveta: oko O 47 x V 11 cm 6 stupova od sisala: O 15 cm 1 x 55 cm 4 x 40 cm 1 x 35 cm Stvorite vašem ljubimcu mačji raj: Uz grebalicu Natural Paradise Standard idealno odgovara zidni krevet Natural Paradise s kojim možete stvoriti oazu za vašu mačku za uživanje na visinama. Zidni krevet također je izrađen od neobrađenih ploča od pravog drveta iz održivog šumarstva i mekog ležaja različitih boja. Grebalica Natural Paradise XL Standard idealno odgovara uz: zoolove grebalica Scratch Play valjak za grebanje Natural Paradise XXL stup za grebanje Natural Paradise XXL grebalica Natural Paradise L grebalica Natural Paradise XL Compact grebalica Natural Paradise XXL
Grebalica Natural Paradise XL Standard - sivaBESPLATNA dostava od 299kn
Grebalica Natural Paradise XL Standard - sivaBESPLATNA dostava od 299kn
154,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe