Tračna pila s postoljem i prijenosnim kućištem čelična

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kompaktna i višenamjenska tračna pila s metalnim postoljem idealan je set alata za piljenje različitih vrsta materijala. Napravljena od snažnog čelika, tračna pila vrlo j... Pročitaj cijeli opis
249,12 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 12:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Tračna pila s postoljem i prijenosnim kućištem čelična. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F515B4
Prijavi grešku
Kompaktna i višenamjenska tračna pila s metalnim postoljem idealan je set alata za piljenje različitih vrsta materijala. Napravljena od snažnog čelika, tračna pila vrlo je izdržljiva. Prikladno čelično kućište, plastični odbojnici, kao i LED radno svjetlo, omogućuju korisniku da podnese rad na gradilištu bez oštećenja. Maksimalni kapacitet od 12,7 x 12,7 cm omogućuje vam rezanje najčešćih materijala kao što su čelik, željezo, aluminij, bakar, nehrđajući čelik, PVC i teflon. Osim toga, tračna pila opremljena je oštrom oštricom TPI 14 i izdržljivim metalnim postoljem, što će maksimalno povećati njenu učinkovitost. Zahvaljujući prilagodljivoj brzini, ova tračna pila jednostavna je za uporabu i rukovanje. Isporuka uključuje ručnu pilu, oštricu, metalno postolje, kao i kućište oblikovano puhanjem.
Tračna pila s postoljem i prijenosnim kućištem čelična
Tračna pila s postoljem i prijenosnim kućištem čelična
249,12 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe