TC Helicon GO XLR Mini

TC Helicon GO XLR Mini

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Mrežni mikser za internetsko emitiranje s USB / Audio sučeljem i Midas predpojačajem. "Go Live" radna površina za mrežne pr... Pročitaj cijeli opis
279,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 20:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Racunala.hr ponudi
Ponuda trgovine Racunala.hr za proizvod TC Helicon GO XLR Mini. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FF89B6
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Mrežni mikser za internetsko emitiranje s USB / Audio sučeljem i Midas predpojačajem. "Go Live" radna površina za mrežne programe emitira vam trenutnu kontrolu nad vašim zvukom. Fleksibilno i intuitivno miješanje na temelju USB-a za sve vaše audio izvore. Nagrađivani, ultra niski šumski Midas mic predpojava za profesionalnu kvalitetu emitiranja. Studio kvaliteta EQ, kompresija i varenje pomažu vašem glasu da zvuči najbolje. Gumb "Kašalj" omogućuje vam da se odmah isključite kako biste spriječili neželjenu buku. "Bleep" vam pomaže da zadržite PG svog emitiranja ili se jednostavno zabavite s publikom. Jednostavne i jednostavne kontrole brzo vas pokreću i pokrećete. PC aplikacija omogućuje vam kontrolu i prisjećanje svih vaših omiljenih postavki. Dizajniran i izveden u Kanadi.
TC Helicon GO XLR Mini
TC Helicon GO XLR Mini
279,00 €
u Racunala.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe