SLUŠALICE MANTA MIKROFON BEŽIČNI ARETHA MIC002

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Manta bežični mikrofon MIC002 dizajniran je za karaoke uređaje i vrhunsko je rješenje za svaku pozornicu. U kompletu dolazi prijemnik koji se uključuje na utor mikrofo... Pročitaj cijeli opis

Cijena s dostavom
16,57 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod SLUŠALICE MANTA MIKROFON BEŽIČNI ARETHA MIC002. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01023BD9
Prijavi grešku

Manta bežični mikrofon MIC002 dizajniran je za karaoke uređaje i vrhunsko je rješenje za svaku pozornicu. U kompletu dolazi prijemnik koji se uključuje na utor mikrofona na audio uređaju (na primjer karaoke zvučnik) i mikrofon sa ugrađenim odašiljačem. Za napajanje prijemnika i mikrofona koriste se AA baterije. Domet mikrofona ovisi o uvjetima u prostoru gdje se koristi te o snazi baterije, okvirno 8 do 20 metara. Mikrofon se također može koristiti i kao klasični žičani mikrofon. Samo odspojite antenu i priključite klasični kabel za spajanje mikrofona sa XLR priključkom. U kompletu sa mikrofonom isporučuje se i ovaj kabel duljine oko 2,5 m. Glava mikrofona ispunjena je posebnom spužvom koja potiskuje šum. Zahvaljujući tome, MIC002 savršeno prenosi zvuk govora ili pjevanja bez nepotrebnih smetnji koje dolaze iz okoline.

SLUŠALICE MANTA MIKROFON BEŽIČNI ARETHA MIC002
SLUŠALICE MANTA MIKROFON BEŽIČNI ARETHA MIC002
13,25 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe