Šampon za kosu s osvježavajućim limunom Dabur 200ml

Šampon za kosu s osvježavajućim limunom Dabur 200ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Protiv peruti Osvježavajući limun za masnu kosu i kosu sklonu perutanju! Limunovo ulje ima prirodnu snagu u sprečavanju peruti. Ekstrakt jogurta drži vlasište čistim i ur... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sunce Snaga Prirode ponudi
Ponuda trgovine Sunce Snaga Prirode za proizvod Šampon za kosu s osvježavajućim limunom Dabur 200ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Spol
Tip kose/vlasišta
Tip šampona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01037594
Prijavi grešku
Protiv peruti Osvježavajući limun za masnu kosu i kosu sklonu perutanju! Limunovo ulje ima prirodnu snagu u sprečavanju peruti. Ekstrakt jogurta drži vlasište čistim i uravnotežuje vlažnost. Ulje mente ima rashladni učinak za nadraženu kožu, a kosa je mekša nakon upotrebe. Ulje čajevca djeluje kao antiseptik te protuupalno na vlasište, a ulje od ružmarina regulira formiranje masti (protiv peruti). Limun je učinkovita terapija za suho vlasište i perut s obzirom na to da limunska kiselina sadržava uravnotežene pH-vrijednosti koje smanjuju prekomjernu masnoću i uklanjaju mrtve stanice kože iz korijena folikula kose. Uravnotežene pH-vrijednosti limuna u kombinaciji s jogurtom i uljem čajevca čiste i hidratiziraju, dok menta umiruje vlasište stvarajući osjećaj hlađenja te uklanja svrbež. Limun – njegovo oporo djelovanje kontrolira protok sebuma (loj) te pomaže u sprečavanju peruti. Jogurt čisti, njeguje i pomaže održavanju neophodne ravnoteže vlažnosti kose i vlasišta. Menta umiruje i hladi vlasište s osjećajem buđenja energije. TERAPIJSKI PAKET Preporučeno je proizvode za njegu kose i vlasišta primjenjivati zajedno s ostalim proizvodima sličnog sastava kako bi postigli bolji učinak. TERAPIJA U 3 KORAKA: 1. ULJE ZA KOSU – Umasirajte malu količinu ulja za kosu s vaših dlanova kako biste ga ravnomjerno rasporedili. Nježno ga umasirajte u vlasište i zatim prođite rukama kroz kosu od korijena do vrhova. Za bolji učinak ostavite ulje na kosi preko noći. 2. ŠAMPON ZA KOSU – Šamponom isperite ulje s vaše kose. Malu količinu šampona nježno umasirajte u vlasište, isperite te po potrebi ponovite postupak. 3. MASKA ILI REGENERATOR ZA KOSU – Malu količinu regeneratora stavite na dlan i nanesite na opranu i mokru kosu, umasirajte po cijeloj dužini kose, ostavite da djeluje nekoliko minuta i potom isperite. Jednom tjedno koristite masku za kosu. Nanesite je na mokru kosu, omotajte toplim ručnikom, ostavite da djeluje 10 - 15 minuta i zatim isperite.
Šampon za kosu s osvježavajućim limunom Dabur 200ml
Šampon za kosu s osvježavajućim limunom Dabur 200ml
8,00 €
u Sunce Snaga Prirode

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe