Liposomalni glutation, 30 kapsula

Liposomalni glutation, 30 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Glutation u liposomalnom obliku koji omogućuje maksimalno iskorištenje.

Glutation, koji je poznat i pod nazivima GSH i L-glutation, važna je bjelančevina koju t... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Liposomalni glutation, 30 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0108AF25
Prijavi grešku

Glutation u liposomalnom obliku koji omogućuje maksimalno iskorištenje.

Glutation, koji je poznat i pod nazivima GSH i L-glutation, važna je bjelančevina koju tijelo može sintetizirati samo iz tri aminokiseline - cisteina, glutamina i glicina. Glutation je jedan od najvažnijih antioksidansa u našem tijelu jer se nalazi u svim zdravim tjelesnim stanicama.

Proizvodnja glutationa u organizmu počinje opadati nakon 40. godine života. Osim starenja, na smanjenje proizvodnje glutationa mogu utjecati neuravnotežena prehrana, uzimanje lijekova, izloženost stresu...

Svaka stanica našeg tijela treba glutation za normalnu funkciju.

najmoćniji je ljudskom organizmu svojstveni antioksidans,
visoka razina apsorpcije i iskorištenja,
pakiran je u kapsule kako bi se izbjegao neugodan miris i okus,
primjeren je za vegetarijance i vegane,
odličan je za starije od 40 godina.

Liposomalni oblik vitamina i minerala je , zbog čega je najučinkovitiji jer se iste lako apsorbiraju u želucu i crijevima. Liposomalni vitamini ili minerali imaju , što znači da putuju izravno u krvotok i ne gube svoju učinkovitost.

Za glutation je, za razliku od drugih hranjivih tvari, iznimno važno da se transferira u unutrašnjost svake stanice. Zato je unošenje glutationa, kao dodatka prehrani, učinkovito jedino u ovakvom, liposomalnom obliku. Naime, glutation će u stanice stići putem liposoma - mjehurića u kojima se nalazi aktivna tvar.

U procesu proizvodnje korištena je AKTIN tehnologija. Riječ je o inovativnoj tehnologiji proizvodnje suhih liposoma koja je razvijena kako bi vaše tijelo učinkovito dobilo potrebne hranjive tvari. Tom je tehnologijom poboljšan najvažniji korak za učinkovitost glutationa: apsorpcija.

1 kapsula na dan, popijte prije večere s čašom vode.

maltodekstrin (sredstvo za povećanje volumena), celuloza, (bez GMO-a; emulgator), reducirani L-glutation (GSH), silicijev dioksid (stabilizator), hidroksipropilmetil celuloza (HPMC, veganska ovojnica kapsule).

BEZ kukuruza, glutena, riže i kvasca.

30 kapsula.

Proizvod je dodatak prehrani.

Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod nije primjeren za djecu. Čuvati na sobnoj temperaturi (20oC). Nakon otvaranja upotrijebiti u roku od 2 mjeseca.

Liposomalni glutation, 30 kapsula
Liposomalni glutation, 30 kapsula
30,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe