Vanjski veliki kavez za zečeve smeđe-bijeli 145x45x85 cm drveni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dajte svojim krznenim prijateljima udobno mjesto za boravak uz naš luksuzni kavez! Ovaj kavez s 2 razine pruža veliko, udobno mjesto za čuvanje malih životinja, naročito ... Pročitaj cijeli opis
153,83 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 7:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Vanjski veliki kavez za zečeve smeđe-bijeli 145x45x85 cm drveni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010B14B9
Prijavi grešku
Dajte svojim krznenim prijateljima udobno mjesto za boravak uz naš luksuzni kavez! Ovaj kavez s 2 razine pruža veliko, udobno mjesto za čuvanje malih životinja, naročito zečeva. Ima više namjena: igranje, vježbanje, obuka ili jednostavno čuvanje vaših ljubimaca na sigurnom. Izrađen je od masivne obojene jelovine koja je dugotrajna i sigurna za životinje. Asfaltni krov štiti vaše krznene prijatelje od vanjskih vremenskih nepogoda. Povišena prečka čuva vaše male životinje na sigurnom, suhom i toplom, posebno za kišnih dana. Vaš ljubimac može lako ući u podignuti prostor kućice pomoću uključene rampe. Dizajniran za jednostavno održavanje, sadrži odvojivu ladicu za izmet radi jednostavnog čišćenja. Trčanje na otvorenom uz izdržljivu žičanu ogradu osigurava dovoljnu ventilaciju i zadržava ljubimce unutra, a grabežljivce vani. Vrata koja se mogu zaključati štite vaše ljubimce i omogućuju vam da ih lako stavite unutra i izvadite. Kavez se jednostavno sastavlja pomoću uključenog potrebnog pribora. Važna napomena: Preporučujemo da kavez za zečeve stavite na zaklonjeno mjesto kako bi imao dulji vijek trajanja.
Vanjski veliki kavez za zečeve smeđe-bijeli 145x45x85 cm drveni
Vanjski veliki kavez za zečeve smeđe-bijeli 145x45x85 cm drveni
153,83 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe