Piatnik Honeycombs

Piatnik Honeycombs

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opis proizvoda

Honeycombs društvena igra sadrži 52 šesterokutne pločice, sa kojima ćete se odlično zabaviti. Na svakom disku pojavljuju se 6 simbola u različi... Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
28,31 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod Piatnik Honeycombs. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010CE3C2
Prijavi grešku

Opis proizvoda

Honeycombs društvena igra sadrži 52 šesterokutne pločice, sa kojima ćete se odlično zabaviti. Na svakom disku pojavljuju se 6 simbola u različitim kombinacijama, a svaka se kombinacija pojavljuje se samo jednom. Društvene igre svako će druženje učiniti zabavnijim i natjerati sve da bez obzira na godine pokušaju pobijediti. Najbolje društvene igre za djecu su definitivno one u kojima djeca kroz igru mogu nešto i naučiti. Pored zabave, društvene igre okupljaju ljude u aktivnostima koja podrazumijevaju kako nadmetanje, tako i suradnju. Trajanje igre: 15-30min.
Piatnik Honeycombs
Piatnik Honeycombs
24,99 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe