Mobilni klima uređaj Hyundai HRM-12HMPV

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis

Hyundai je za vas stvorio, u punom smislu riječi, sve-u-jedan uređaj. Mobilnost, jednostavno korištenje, grijanje, hlađenje, ventilaciju i odvlaživanje spojili su ... Pročitaj cijeli opis

436,79 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Mobilni klima uređaj Hyundai HRM-12HMPV. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
A
Vrsta klima uređaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D8B2E
Prijavi grešku
Opis

Hyundai je za vas stvorio, u punom smislu riječi, sve-u-jedan uređaj. Mobilnost, jednostavno korištenje, grijanje, hlađenje, ventilaciju i odvlaživanje spojili su u moderan i lijep dizajn koji će se s lakoćom uklopiti u svaki vaš interijer.

Mobilne klimatizacijske jedinice osjetno su napredovale zadnjih nekoliko godina i tehnološki su u koraku sa stambenim zidnim jedinicama. Iako će fiksne zidne jedinice uvijek predstavljati efikasnije i tiše rješenje, za tu prednost morat ćete u startu izdvojiti puno više novaca i obaviti potrebne građevinske radove za potrebe instalacije. Ukoliko niste spremni na navedeno, a želite si osigurati cjelogodišnju klimatizaciju i to u više različitih prostorija, Hyundai HRM-12HMPV predstavlja idealno rješenje za vas.

Karakteristike koje krase ovaj fantastičan uređaj su:

Mobilnost

Prije svega, Hyundai HRM-12HMPV iznimno je praktičan i jednostavan za instalaciju, a sve što vam je potrebno su električni priključak i mjesto za instalaciju cijevi za odvod zraka. Kako je uređaj sam po sebi kompaktan i nalazi se na kotačićima, već u nekoliko koraka možete ga premjestiti u željenu prostoriju i uživati u savršenoj klimi. Snagom od 3,5 kW s lakoćom će klimatizirati prostorije od 25 do 35 m? pa vam je i izbor prostorija u kojima ga možete koristiti povećan, radilo se tu o vašem domu, radionici, uredu ili bilo kojem drugom poslovnom prostoru.

Hlađenje, grijanje i ventilacija

Kupnjom ovog uređaja osigurali ste si idealnu klimu tokom čitave godine. Jednostavnom kontrolom prebacite klima uređaj iz hlađenja u grijanje i obrnuto. U ljetnim mjesecima omogućuje vam ugodno rashlađivanje tokom vrućih ljetnih noći i sparnih dana, a ako vam je temperatura već ugodna, može poslužiti i samo za ventilaciju. Rad je u potpunosti automatiziran, a kompresor se sam isključuje i pauzira rad kada se postigne zadana temperatura. Na ovaj način postići će se dodatna ušteda i izbjeći nepotreban rad i buka.

Ugodno će vas zagrijati i u najhladnijim danima, a posebno će vas oduševiti u prijelaznim sezonskim razdobljima kada temperature toliko variraju da je i nekoliko puta dnevno potrebno i grijati i hladiti. Čak i ako primarno koristite drugu metodu grijanja, ponekad je poželjno izbjeći korištenje primjerice cijelog sustava centralnog grijanja za samo jedan dan, već samo privremeno premjestiti vaš mobilni klima uređaj i pouzdano osigurati željenu temperaturu.

Odvlaživanje

Svima su nam dobro poznate sparne ljetne noći i nedostatak sna koji uzrokuju. Nije ništa bolje niti preko dana, pogotovo kada se moramo koncentrirati i biti produktivni. Nažalost, ne podnose svi jednako dobro hlađenje klimatizacijskim uređajima te je jedina mogućnost rashlađivanja kroz ventilaciju zraka i smanjenje vlage. Upravo iz tog razloga Hyundai HRM-12HMPV nudi mogućnost odvlaživanja zraka. Uz to što teško podnosimo takav zrak, on može biti i štetan za naše zdravlje i imovinu. Upravo je tu onda od velike koristi klima uređaj s funkcijom odvlaživanja zraka, čak i s ciljem očuvanja raznih proizvoda, pokućstva, umjetnina i sl.

Podrobneje o artikluProizvođač: HyundaiBoja: BijelaEnergetski razred: AEnergetski razred hlađenja: AGarancija: 2 godine : Informacijski list : Upute za uporabu
Mobilni klima uređaj Hyundai HRM-12HMPV
Mobilni klima uređaj Hyundai HRM-12HMPV
436,79 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe