BETA-KAROTEN + VITAMIN E + CINK, 60 KAPSULA

BETA-KAROTEN + VITAMIN E + CINK, 60 KAPSULA

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Proizvođač: Dr. Chen Patika Stavlja na tržište: Nila Media Grupa d.o.o. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži/dostupno na upit NAPOMENA ZA VEGETARIJANCE I VEGANE... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sunce Snaga Prirode ponudi
Ponuda trgovine Sunce Snaga Prirode za proizvod BETA-KAROTEN + VITAMIN E + CINK, 60 KAPSULA. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D926D
Prijavi grešku
Proizvođač: Dr. Chen Patika Stavlja na tržište: Nila Media Grupa d.o.o. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži/dostupno na upit NAPOMENA ZA VEGETARIJANCE I VEGANE Ovaj proizvod sadrži goveđu želatinu u svom ovitku - kapsuli. Kapsulu možete odvojiti, isipati sadržaj iz nje te popiti s malo vode. Sadržaj kapsule je čist prirodni proizvod Imate pitanja? Pošaljite upit za proizvod Dnevna doza: jednom dnevno s puno tekućine. Preporučuje ga se uzimati u razdobljima s čestim boravkom na suncu i odlaskom u solarije. Čuvati izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevnu dozu. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života Beta-karoten prirodni je žuti pigment u vitaminu A koji je važan za odgovarajuće starenje vaše kože. Cink pomaže u normalnom starenju kože te regulira normalan i zdrav metabolizam. Vitamin E prirodni je antioksidans, štiti stanice od oksidativnog stresa.
Beta-karoten je i poznati antioksidans koji djeluje kao zaštita od slobodnih radikala koji oštećuju stanice tijela i dovode do brojnih poremećaja i bolesti. Također stimulira obrambene snage organizma te je potreban za stvaranje pigmenta melanina u koži. Beta-karoten štiti kožu od opasnog spektra UV zračenja pa se osim u kremama za sunčanje preporučuje i interno nekoliko tjedana prije izlaganja suncu.
Dokazan je i pozitivan učinak beta-karotena na prevenciju noćnog sljepila i fotosenzibiliteta.
Beta-karoten potreban je za rast novih stanica i obnavljanje tkiva.
Primjena beta-karotena zabilježena je i kod odvikavanja od alkohola, katarakte, degeneracije žute pjege te gastritisa, ali je dosada premalo znanstvenih dokaza koji bi potvrdili to djelovanje.
BETA-KAROTEN + VITAMIN E + CINK, 60 KAPSULA
BETA-KAROTEN + VITAMIN E + CINK, 60 KAPSULA
11,20 €
u Sunce Snaga Prirode

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe