Serrano Acid Wine 370ml

Serrano Acid Wine 370ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Razina ljutine: 2 / 5Količina:370 ml / 150g ocijeđena masaVrsta:Serrano papričice u vinskom octu Serrano Acid Wine su zelene i hrskave Serrano papričice ukiseljene u vins... Pročitaj cijeli opis
4,45 € -20 %
3,56 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
28,56 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Volimljuto ponudi
Ponuda trgovine Volimljuto za proizvod Serrano Acid Wine 370ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010E88EA
Prijavi grešku
Razina ljutine: 2 / 5Količina:370 ml / 150g ocijeđena masaVrsta:Serrano papričice u vinskom octu Serrano Acid Wine su zelene i hrskave Serrano papričice ukiseljene u vinskom octu s dodatkom mediteranskih začina koji daju specijalnu aromu. Iako su slične Jalapeno papričicama, njih kiselimo u komadu jer su manje od Jalapeno papričica, a meso im je tvrđe. Prava poslastica uz ručak!Razina ljutine: 2 / 5Količina:370 ml / 150g ocijeđena masaVrsta:Serrano papričice u vinskom octuSastav:Serrano chili, vinski ocat, sol, šećer, začini*Boja, okus i osjećaj ljutine mogu varirati ovisno o uvjetima dozrijevanja uroda.
Serrano Acid Wine 370ml
Serrano Acid Wine 370ml
3,56 €
u Volimljuto

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe