Medicinske škarice za zadebljane ili urasle nokte na nožnim prstima NAIL PRO

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OPISMuče vas zadebljani ili bolni urasli nokti? Naše precizne škarice za nokte na nožnim prstima posebno se preporučuju osobama koje imaju problema s uvijenim noktima, tv... Pročitaj cijeli opis
39,99 € -60 %
15,99 €
1-3 dana
Sve ponude
Cijena s dostavom
19,98 €
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vigoshop.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mormark.eu ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010ECDE7
Prijavi grešku
OPISMuče vas zadebljani ili bolni urasli nokti? Naše precizne škarice za nokte na nožnim prstima posebno se preporučuju osobama koje imaju problema s uvijenim noktima, tvrdim noktima, duplim noktima, lomljivim noktima, dubokim noktima i zadebljanim noktima. ZNAČAJKE PROIZVODA

JEDINSTVEN DIZAJN: Ove škarice za nokte dizajnirane su za rezanje zadebljanih, uraslih noktiju na nožnim prstima, uvijenih noktiju i lomljivih noktiju na nožnim prstima, uzrokovanih psorijazom, gljivicama na noktima, ozljedama i starenjem. Škarice za nokte koje su zakrivljene prema unutra režu nokat i udobne su za rezanje.

SIGURNOST: Sastoje se od se preciznih oštrica kako bi se osiguralo čisto i ujednačeno rezanje s pomoću zakrivljenih kliješta škarica za nokte na nožnim prstima. Napravljene su od stopostotnog dermatološki testiranog kirurškog čelika kako bi se spriječila korozija i minimizirao rizik od infekcija. Oštrica se ne lomi i ne trga, precizno reže duge i zadebljane nokte na nožnim prstima i vrlo je sigurna.

POBOLJŠANE ŠKARE/KLIJEŠTA: Poboljšana dupla opruga i podizač nokta za podizanje uraslog dijela dalje od kože. To nije samo podizač, već i odličan čistač noktiju. Dolazi s plastičnim poklopcem za oštrice kako bi škarice ostale sigurne i higijenske. Idealno za starije osobe s artritisom ili osobe koje nemaju snage u rukama.

ERGONOMSKA RUČKA: Napravljene su od teških polimera i presvučene materijalom koji se ne kliže kako bi se izbjeglo klizanje iz ruku, jednostavno prianjanju i lako je rukovati njima. Osjećajte se ugodno zahvaljujući iskorištenom dizajnu ručke koja udobno prianjanja. Dolazi s prilagođenom futrolom za pohranu.

Ugodan i izvrstan izgled: Zaobljen dizajn kako bi stao na dlan vaše ruke. Ne morate se bojati znojnih dlanova, dugo držanje škarica neće uzrokovati umor. Neće vam biti hladno za ruke ako ih upotrebljavate zimi.

Opruga koja ne zahtijeva napor: kromirana vakuumska opruga od nikla, dizajnirana prema načelu poluge, glatkija je i može se upotrebljavati bez napora.

Iznimno oštra oštrica: dovoljno oštre da sijeku bakrenu žicu, ove škarice za nokte mogu glatko i lako izrezati grube, zadebljane i tvrde nokte ili nokte koje je teško rezati.

100 % JAMSTVO ZADOVOLJSTVA: Vigoshop je profesionalna trgovina posvećena pružanju stopostotnog jamstva zadovoljstva našim kupcima. Obratite nam se u slučaju bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam pomoći u rješavanju vaših problema.

Ove škarice za nokte na nožnim prstima i škarice za zanoktice napravljene su za različite svrhe uključujući: kao pomoć za škarice za rezanje noktiju na nožnim prstima, za rezanje debelih noktiju, rezanje i pomoć pri liječenju gljivica na noktima. (uzrokovane dijabetesom, zadebljanjem noktiju itd.) Metode upotrebe: Namočite svoje stopalo: Kada močite svoje stopalo, stavite nekoliko žlica soli ili antibakterijskog sapuna u vodu. Nokat će biti mekan nakon namakanja od otprilike 10 minuta. Zbog toga će rezanje biti manje bolno. Čišćenje: Nakon svake upotrebe proizvod treba očistiti alkoholom kako bi se produžio njegov vijek trajanja, a i kako bi se izbjeglo množenje bakterija. Oprez: Osobe koje imaju paronihiju ili osobe kod kojih je nokat uzrokovao oticanje i infekciju trebaju očistiti svoje nokte i škarice i biti sigurni da nema bakterija.ZNAČAJKE:

Dobro djeluje na problematičnim noktima na nožnim prstima i noktima na rukama
Podstavljena i dugačka ručka pruža maksimalnu iskoristivost
Kirurški nehrđajući čelik
Kompaktan dizajn
Konkavni vrh za precizno rezanje
Oštre, ali sigurne
Dvostruka opruga
Mekano prianjanje koje se ne kliže
Profesionalna kvaliteta
Primjenjivo na sve osobe starije od 12 godina

Medicinske škarice za zadebljane ili urasle nokte na nožnim prstima NAIL PRO
Medicinske škarice za zadebljane ili urasle nokte na nožnim prstima NAIL PRO
15,99 €
u vigoshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe