vidaXL Prijenosni termoelektrični hladnjak 20 L 12 V 230 V E

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uz ovaj prijenosni termoelektrični hladnjak od 24 litre, koji ima funkcije hlađenja i održavanja topline, bit ćete dobro opremljeni hladnim pićima ljeti i toplim jelima z... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Prijenosni termoelektrični hladnjak 20 L 12 V 230 V E. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Volumen (u l)
24
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010F93C1
Prijavi grešku
Uz ovaj prijenosni termoelektrični hladnjak od 24 litre, koji ima funkcije hlađenja i održavanja topline, bit ćete dobro opremljeni hladnim pićima ljeti i toplim jelima zimi.

Hrana se čuva toplom na 50 - 70 °C uz funkciju održavanja topline koju kontrolira termostat. Funkcija hlađenja hladi pića za 15 - 18 °C niže od temperature okoline. Hladnjak ima 2 postavke napajanja. Postavka MAX pruža vam maksimalnu učinkovitost, dok način rada ECO omogućuje tihi rad uz uštedu energije, što ga čini idealnim za uporabu u kampu preko noći. Način rada ECO dostupan je za napajanje od 230 V.

Električni hladnjak lako se upotrebljava. Možete jednostavno spremiti hranu i piće u hladnjak i uključiti ga u utičnicu od 230 V ili u upaljač za cigare od 12 V u automobilu ili na brodu. Zahvaljujući velikoj ručki, hladnjak se može udobno nositi na većim udaljenostima.
vidaXL Prijenosni termoelektrični hladnjak 20 L 12 V 230 V E
vidaXL Prijenosni termoelektrični hladnjak 20 L 12 V 230 V E
93,44 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe