JUST PLAIN NASTY- gel protiv griženja za pse ili konje

JUST PLAIN NASTY- gel protiv griženja za pse ili konje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Just Plain Nasty je gel, koji djeluje na način da sputava mlađe i starije konje od prekomjerne navike žvakanja.Može se također koristiti i za pse koji također imaju izraž... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Vitaminizakonje.com ponudi
Ponuda trgovine Vitaminizakonje.com za proizvod JUST PLAIN NASTY- gel protiv griženja za pse ili konje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01186026
Prijavi grešku
Just Plain Nasty je gel, koji djeluje na način da sputava mlađe i starije konje od prekomjerne navike žvakanja.Može se također koristiti i za pse koji također imaju izraženu naviku prekomjernog žvakanja stvari.

Konj grize drvo najčešće iz navike ili dosadeKonj grize drvo tj. drvenu ogradu i kad je na prekrasnoj livadi. Kako ga odviknuti od te navike, jedan od učinkovitih pristupa je mazanje drveta sa gelom za sprječavanje prekomjernog žvakanja kod konja i pasa.Just Plain Nasty djeluje na način da sputava mlađe i starije konje od prekomjerne navike žvakanja. Može se također koristiti i za pse koji također imaju izraženu naviku prekomjernog žvakanja stvari.Jedinstveni proizvod s kojim ćete napokon stati na kraj, da vaš konj grize drvo, ogradu tj. uništavanju vaših stvari, staja i okolice. Proizvod ne sadrži supstance koje bi mogle naškoditi vašim konjima i psima te je u potpunosti siguran za upotrebu.Proizvod sadrži miris i okus koji konje i pse “tjera” od stvari koje ste premazali ovim gelom.Jedan nanos je dovoljno za dva dana, što jamči učinkovitost ali i uštedu.

Kako se upotrebljava Just Plain Nasty Gel?Proizvod je jednostavan i potpuno siguran za upotrebu.Dovoljno je s kistom nanijeti gel na sve površine koje konj grize. Drvo namažite sa gelom i tako zaštite od griženja i uništavanja. Lagano ih premažite i gledajte kako vaši ljubimci više nisu zainteresirani za žvakanje istih.Sastojci: voda, denaturirani etanol, paprika, denatonijum benzoat i ksantanski gumiji.Proizvedno u UK, Equine America Ltd.,Pogledajte i druge proizvode od Equine America.

JUST PLAIN NASTY- gel protiv griženja za pse ili konje
JUST PLAIN NASTY- gel protiv griženja za pse ili konje
24,40 €
u Vitaminizakonje.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe