XIAOMI nadzorna kamera Imilab A1, bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bežična IP nadzorna kamera, kut snimanja od 110 °, 1080P, F2.6, noćno snimanje, WiFi, aplikacija Mijia, PIR tehnologija, 3 MP, panoramski kut 360 °, dječja kontrola, H.25... Pročitaj cijeli opis
49,99 €
3-12 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
54,98 €
Dostupnost

Preostalo još 32000 komada Dostupno u 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 7:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o emmezeta.hr ponudi
Ponuda trgovine emmezeta.hr za proizvod XIAOMI nadzorna kamera Imilab A1, bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Rezolucija
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011A09B7
Prijavi grešku
Bežična IP nadzorna kamera, kut snimanja od 110 °, 1080P, F2.6, noćno snimanje, WiFi, aplikacija Mijia, PIR tehnologija, 3 MP, panoramski kut 360 °, dječja kontrola, H.256

Xiaomi IMILAB A1 nadzorna kamera - bijelaXiaomi IMILAB A1 nadzorna kamera - bijelaIMILAB A1 je novi model Xiaomi-ove interne nadzorne kamere koji vam nudi:- 3MP piksela sa 360 ° pogledomNova Xiaomi akvizicija obogaćena je fotografskim otvorom F2,6 i 3 megapiksela, omogućava snimanje u FullHD rezoluciji 1080p, zahvaljujući dual PT dizajnu, moguće je zakretanje od 360 stupnjeva oko svoje osi i kutom gledanja od 110 °. Za kvalitetno noćno fotografiranje IMILAB A1 opremljen je s osam 940nm infracrvenih LED dioda koje će vam omogućiti gledanje udaljeno do 10 metara.- Pametno otkrivanjeIMILAB A1 pruža nadograđenu značajku 24-satnog inteligentnog prepoznavanja dječjeg plača, tako da će automatski spremiti videozapis i putem pametne aplikacije poslati obavijest na vaš mobilni telefon. Zahvaljujući rotirajućem dizajnu fotoaparata, može se postaviti i za početak snimanja kada otkrije određeni dinamički pokret, prati ga i informira o tome što se događa. Pored toga, moći ćete odabrati kameru koja će reagirati samo kad AI otkrije ljudsko kretanje, pa će automatski početi snimati tek kad vas otkrije i obavijesti vas, a zahvaljujući PIR tehnologiji filtrirat će lažne alarme (kućni ljubimac, drugi pokretni predmeti, ...) neće započeti snimanje i ostat će u režimu male snage.- SkladištenjeJedna od prednosti ovog modela je što nudi besplatnu i neograničenu pohranu u oblaku, što znači da se može koristiti bez MicroSD kartice, ali ako želite, slike možete spremiti i na lokalnu MicroSD karticu (podržava do 256 GB) ili čak na NAS.- D-way audio sustavKao i mnoge druge kamere, Xiaomi IMILAB A1 opremljen je mikrofonom i zvučnicima, nudeći vam mogućnost slušanja zvukova u sobi u stvarnom vremenu ili čak daljinske komunikacije s ljudima u sobi, u bilo kojem trenutku i bilo gdje.Konačno, opremljen je IP66 zaštitom od vode i prašine, a osim bežične veze, nudi i priključak za ožičeno povezivanje s Ethernetom, a kompatibilan je s aplikacijom MIJIA.
XIAOMI nadzorna kamera Imilab A1, bijela
XIAOMI nadzorna kamera Imilab A1, bijela
49,99 €
u emmezeta.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe