EDIFIER 2.0 zvučnik R1280DB, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Edifier R1280DB je klasični 2.0 audio sustav od 42 vata s Bluetoothom, koji pruža moćan i bogat bas i ima postavke zvuka koje se nalaze na aktivnom zvučniku. Daljins... Pročitaj cijeli opis
142,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
149,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod EDIFIER 2.0 zvučnik R1280DB, Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
RMS snaga (u W)
21
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011A0F73
Prijavi grešku
Edifier R1280DB je klasični 2.0 audio sustav od 42 vata s Bluetoothom, koji pruža moćan i bogat bas i ima postavke zvuka koje se nalaze na aktivnom zvučniku. Daljinsko upravljanje zvukom (glasnoćom i isključivanjem) olakšava upravljanje sustavom, koji se može spojiti na više izvora istovremeno preko dvostrukih RCA ulaza. Obloga od 100% drveta ne samo čini zvučnike posebno elegantnim, već i poboljšava kvalitetu zvuka, koji je čist i uravnotežen.

Edifier zvučnici jednostavno su bolji

R1280DB ima klasični izgled koji volite, sa svim novim značajkama modernih zvučnika s Bluetooth tehnologijom. Poboljšane specifikacije zadovoljavaju standard profesionalizma, istovremeno poboljšavajući kvalitetu i produktivnost.

Ulazi

Ostvarite HD audio pomoću optičke i koaksijalne ulaze koji su dodani R1280DB Bluetooth zvučnicima. Oba RCA priključka rezervirana su za RCA i AUX. Također, možete se bežično povezati s telefonom ili prijenosnim računalom putem Bluetootha. Specifikacije Edifier Bluetooth Bookflex zvučnika pružaju uistinu moderan doživljaj.

Izobličenje: ≤0.05%
EDIFIER 2.0 zvučnik R1280DB, Black
EDIFIER 2.0 zvučnik R1280DB, Black
142,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe