HUAWEI tablet MatePad T8 2GB/32GB (4G/LTE), plavi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Huawei MatePad T8 tablet dolazi s 8“ zaslonom koji je uokviren predivnim metalnim kućištem zaobljenih rubova. Čvrsto kućište lijepo leži u ruci, a kompaktan dizajn omoguć... Pročitaj cijeli opis
159,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod HUAWEI tablet MatePad T8 2GB/32GB (4G/LTE), plavi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodan operativni sustav
Model tablice
Radna memorija RAM (u GB)
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01835AB6
Prijavi grešku
Huawei MatePad T8 tablet dolazi s 8“ zaslonom koji je uokviren predivnim metalnim kućištem zaobljenih rubova. Čvrsto kućište lijepo leži u ruci, a kompaktan dizajn omogućava jednostavno upravljanje jednom rukom te lijepo leži u ruci. Kućište je debljine 4.9 mm, omjer zaslona i tijela je izvrsnih 80%. Poseban Eye Comfort Mode štiti tvoje oči od štetnog plavog zračenja.
Pokreće ga osmojezgreni čipset koji podržava veliku brzinu obrade podataka i daje mu fluidnost tako da će sve tvoje radnje biti odrađene jednostavno i brzo. Bilo da uživaš u slobodnom vremenu ili se baviš stvarima za posao ovaj tablet je savršena opcija. Odlična baterija kapaciteta 5100 mAh koja ti daje dovoljno energije za obavljanje poslova cijeli dan sa samo jednim punjenjem. Operativni sustav mu je EMUI 10, odnosno Android 10 kojem su poboljšane performanse za brzo prebacivanja između aplikacija i unaprijeđen noćni način rada.
Uz osnovne elemente Huawei MatePad T8 tablet ima i edukativne dječje materijale nad kojima postoji roditeljski nadzor. Ukoliko tvoje dijete leži i gleda u tablet dobit će upozorenje da podesi kut gledanja. Opremljen je i prednjom stražnjom 5 MP kamerom te prednjom 2 MP kamerom koja je savršena za razgovore putem Skype-a ili neke druge aplikacije.
HUAWEI tablet MatePad T8 2GB/32GB (4G/LTE), plavi
HUAWEI tablet MatePad T8 2GB/32GB (4G/LTE), plavi
159,00 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe