UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

POJEDINOSTI O PROIZVODU

Ne uspijevate uvijek parkirati vozilo u hladu kako biste ga zaštitili od vrućine? UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE savršeno je ...
Pročitaj cijeli opis
31,99 € -28 %
22,99 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
26,98 €
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 16:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vigoshop.hr ponudi
Ponuda trgovine vigoshop.hr za proizvod UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta dodatne opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011B1EC1
Prijavi grešku

POJEDINOSTI O PROIZVODU

Ne uspijevate uvijek parkirati vozilo u hladu kako biste ga zaštitili od vrućine? UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE savršeno je za vas!UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE naprosto je nevjerojatno! Ovo sjenilo za blokiranje UV zraka izrađeno je od aluminijske legure – istog materijala koji se upotrebljava u zrakoplovnoj industriji!Sjenilo GLADESHADE nevjerojatno je svestrano! Dizajnirano je tako da se može uklopiti u najrazličitija vozila: kombije, kamione, limuzine i SUV vozilš Jednostavno ga izrežite prema veličini vjetrobranskog stakla vozila i spremno je za upotrebu!Ovaj je proizvod ujedno i najbrže automobilsko sjenilo dostupno na tržištu! Jednostavno povucite sjenilo za zaštitu od sunca i blokiranje UV zraka s desne na lijevu stranu i zakačite ga na predviđeno mjesto!UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE super se jednostavno instalirš Slijedite ove jednostavne korake: (1) Učvrstite usisne čašice na desnu stranu vjetrobranskog stakla. (2) Okrećite glavu dok se ne isiše sav zrak. Zatim umetnite rub sjenila u urez. (3) Na kraju povucite rub sjenila s desna na lijevo preko vjetrobranskog stakla.UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE jednostavno MORA IMATI svako vozilo!
UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE
UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE
22,99 €
u vigoshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe