Šator za kampiranje 650 x 240 x 190 cm za 8 osoba žuti

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj šator za kampiranje ima dovoljno mjesta za najviše 8 osoba s prtljagom. Savršen je za obiteljski kamp s djecom ili za vikend s prijateljima. Ovaj pokrov za šator nap... Pročitaj cijeli opis
178,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Šator za kampiranje 650 x 240 x 190 cm za 8 osoba žuti. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj osoba
8
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011DE4C7
Prijavi grešku
Ovaj šator za kampiranje ima dovoljno mjesta za najviše 8 osoba s prtljagom. Savršen je za obiteljski kamp s djecom ili za vikend s prijateljima. Ovaj pokrov za šator napravljen je od prozračne poliesterske tkanine 180 T s PA oblogom, koja pomaže u blokiranju većine štetnih zraka. Podni sloj od tkanine Oxford u unutrašnjosti čvrsto je zašiven za šator protiv prljavštine i povećane vlažnosti tla. Čvrsti okvir od staklene vune osigurava stabilnost i izdržljivost. Obje strane s mrežastim prozorima osiguravaju ulazak svježeg zraka i sprječavaju ulazak kukaca. Vrata s patentnim zatvaračem omogućuju vam lak ulazak i izlazak. Također uključuje sidrene klinove za bolju stabilnost pri jakom vjetru. Isporuka uključuje putnu torbu za jednostavan transport i pohranu.
Šator za kampiranje 650 x 240 x 190 cm za 8 osoba žuti
Šator za kampiranje 650 x 240 x 190 cm za 8 osoba žuti
178,78 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe