SlimAll - Čaj za mršavljenje (100 vrećica)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Konzumiranje SlimAll čaja dokazano rješava probleme s prekomjernom tjelesnom težinom, a preporučuju ga znanstvenici širom svijeta jer na svim testovima daje izvrsne re... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o LocoNatura ponudi
Ponuda trgovine LocoNatura za proizvod SlimAll - Čaj za mršavljenje (100 vrećica). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012A505C
Prijavi grešku

Konzumiranje SlimAll čaja dokazano rješava probleme s prekomjernom tjelesnom težinom, a preporučuju ga znanstvenici širom svijeta jer na svim testovima daje izvrsne rezultate. Učinite taj potez na kojem će vam vaše tijelo biti zahvalno. Također vam sa zadovoljstvom možemo ponuditi i garanciju jer ako ne budete zadovoljni prvim rezultatima čaja, možete ga vratiti na našu adresu u roku od 14 dana od primitka i dobiti puni povrat novcš*

Čaj je već neko vrijeme hit po cijelom svijetu a sada je konačno dostupan po cijeni koju si većina može priuštiti. Problemi s prekomjernom tjelesnom težinom mogu jako utjecati na vaše samopoštovanje, ali i na područja u vašem životu gdje ne biste to ni očekivali. Kupnja SlimAll čaja zato nije samo kupnja sredstva za mršavljenje ili izvrsnog čaja nego i ulaganje u bolji život!

SlimAll - Čaj za mršavljenje (100 vrećica)
SlimAll - Čaj za mršavljenje (100 vrećica)
39,99 €
u LocoNatura

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe