GOPRO športna kamera Hero 9 Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snimite zapanjujuće videozapise razlučivosti do 5K i uhvatite sve detalje oštre kao britva čak i prilikom zumiranja. Novi senzor od 23,6 MP HERO9 Black pravi je napajač i... Pročitaj cijeli opis
305,10 €
2-3 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
310,10 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 3:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 3:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Model kamere
Razlučivost videa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019F2D17
Prijavi grešku
Snimite zapanjujuće videozapise razlučivosti do 5K i uhvatite sve detalje oštre kao britva čak i prilikom zumiranja. Novi senzor od 23,6 MP HERO9 Black pravi je napajač i osigurava izuzetno oštre slike
Snimite oštre profesionalne fotografije s kristalno jasnih 20 MP. Uz SuperFoto, HERO9 Black automatski odabire najbolju obradu slike za vas, tako da će vaše fotografije zajamčeno biti izvrsne.
Želite li donijeti svjetlo u mrak za svoje snimke? Tada je Light Mod prava stvar za vas. Trebate li dodatne mikrofone i još više mogućnosti povezivanja? Pomoću Media Mod-a možete proširiti kameru po želji.
Novi veći zaslon osjetljiv na dodir s zumom na dodir na stražnjoj strani HERO9 Black trebao bi vam odmah biti poznat - a s novim cool zaslonom na prednjoj strani imate svoj fotoaparat savršeno pod nadzorom i olakšava vaše snimke
Sadržaj kutije: crna kamera HERO9, transportna torba, baterija, zakrivljeni držač, kopča za pričvršćivanje + vijak, USB-C kabel

BOLJA REZOLUCIJA
Najnoviji senzor postavlja legendarni GoPro na najviši nivo uz mogućnost fotografisanja fotografije čak 20MP te snimanje videa u rezoluciji 5K. Zadržava kvalitetu i detalje čak i u načinu zumiranja rada, snima u 5K, 4K, 2.7K, 1440p i 1080p.
VIŠE PIXELA
Snimite fotografije, profesionalne fotografije od 20MP - i upotrijebite SuperPhoto kako biste automatski dobili najbolje fotografije.
PREDNJI I STRAŽNJI ZASLON NA DODIR
Novi i veći dodirni zaslon s funkcijom zumiranja jedan je od najpozitivnijih nadogradnji. Nova kamera HERO 9 Black dobila je i prednji zaslon što olakšava postavljanje željeznog okvira i intuitivno upravljanje kamerom.
BOLJA STABILNOST
Bolja stabilnost slike i videa pomoću novog 3.0 HyperSmooth senzora. HyperSmooth 3.0 sada ima niveliranje horizonta unutar kamera što donosi najnapredniju stabilizaciju ikad.
TIMEWARP 3.0
Snimi očaravajuće time-lapse videe s TimeWarp 3.0. ili kliknite Speed Ramp kako biste upotrijebili radnju tijekom snimanja.
GOPRO športna kamera Hero 9 Black
GOPRO športna kamera Hero 9 Black
305,10 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe