OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 KAPSULA

OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 KAPSULA

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis proizvoda:
Vita-Min Multiple Sport® je dodatak prehrani koji sadrži kompleksnu kombinaciju vitamina i minerala te prirodne biljne ekstrakte.

Karakterist...
Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 10:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 KAPSULA. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Količina tableta / kapsula
60
Oblik sadržaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX001E40C6
Prijavi grešku
Opis proizvoda:
Vita-Min Multiple Sport® je dodatak prehrani koji sadrži kompleksnu kombinaciju vitamina i minerala te prirodne biljne ekstrakte.

Karakteristike proizvoda:
* Vitamini i minerali
* Pridodani prirodnii biljni ekstrakti
* Za jači imunitet
* Za poboljšanje stanja organizma i općeg zdravlja
* Pozitivno utječe i na srce te cirkulaciju krvi

Prisutnost posebnih prirodnih biljnih ekstrakata poboljšava iskorištavanje vitamina i minerala u tijelu. Minerali su prisutni u obliku kelata aminokiselina (ALBION), što znači da se apsorbiraju bolje nego minerali u tradicionalnim preparatima, koji su dostupni na tržištu (minerali u obliku kelata proizvodi američka tvrtka ALBION)

Poboljšanje apsorpcije vitamina omogučavaju bioflavonoidne komponente i ekstrakt crnog papra, koji povećava apsorpciju određenih vitamina za više od 60%.

Posebno izabrana kombinacija vitamina, minerala i biljnih ekstrakata pozitivno utječe i na srce te cirkulaciju krvi. Ekstrakt koprive stimulira djelovanje i obnavljanje krvnih stanica. Ekstrakt sjemena bundeve obogaćen masnim kiselinama, vitaminima A, C i E i mineralima (magnezij, željezo, cink) sprečava razne upale, pojavu arteroskleroze te djeluje antikoagulativno i regenerativno. Ekstrakt ginko biloba štiti i podupire djelovanje mozga, poboljšava koncentraciju i pamćenje te olakšava glavobolju, nesanicu i poremećaje u raspoloženju.Silimarin pozitivno utječe na obnovu jetre te sprečava preopterećenje jetra koju prouzrukuju razni toksički čimbenici kao što su alkohol, lijekovi i slično.

Vita-Min Multiple Sport je sa svojim sastavom vitamina VITA PLEX i minerala (CHELA MIN-KELIRANI MINERALNI KOMPLEKS) te ostalim biljnim sastojcima najnaprednija multivitaminsko mineralna formula koja garantira iskoristivost i absorpciju svih sastojaka u vašem tijelu.

Način uporabe:
Prehrambeni dodatak pakiran je u 2 djela: u jednom djelu odnosno pločici su vitamini u kombinaciji s koncentriranim biljnim ekstraktima - Vitaplex, a u drugome su minerali u obliku kelata s viskom sposobnošću asimilacije - Chela-min.

Preporuča se korištenje 1 kapsule vitamina i 1 kapsule minerala 1 put dnevno poslije glavnog obroka.

Pakiranje: 60 kapsula
OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 KAPSULA
OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 KAPSULA
12,50 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe