Cream colour - baza za lice i oči

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Kremasta tekstura ovog proizvoda lako se razmazuje i pogodna je za stvaranje mnoštvo različitih look - ova, od intenzivnih do prirodnih, ovisno o načinu aplikacije. Do... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod Cream colour - baza za lice i oči. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01307FCF
Prijavi grešku

Kremasta tekstura ovog proizvoda lako se razmazuje i pogodna je za stvaranje mnoštvo različitih look - ova, od intenzivnih do prirodnih, ovisno o načinu aplikacije. Dodaje licu boju, svjež izgled I blistavost. Jedinstvena formula je sigurna za kožu i moguće ju je nanijeti na svaki dio lica, a pritom se vrlo lako može blendati s tekućim puderom, hidratantnim kremama ili puderom u prahu. Dermatološki i oftalmološki testirano. Ne sadrži mirise.

Sastojci: Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Synthetic Beeswax, Silica, Trioctyldodecyl Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Jojoba Esters, Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline, Polyethylene, Dipent
Sastojci napomena: Proizvođač: Make-up Art Cosmetics, Dist. Toronto, Canada M3J 2W3 (WLBS NV, OEVEL BE-2260); (WLB LTD, GU32 3DD, UK) Distributer: ORBICO BEAUTY d.o.o., Koranska 16, 10000 Zagreb, T 01 3460 910, www.orbicobeauty.hr Kontrolni broj: Otisnut na ambalaži. Rok trajanja od otvaranja 3 Zemlja porijekla (Made in): Navedena na orginalonom pakiranju. Zamolba: Praznu ambalažu odložite u odgovarajući spremnik. Za svaku dodatnu informaciju dostupni smo na [email protected]
Savjet za korištenje: Može se koristiti na očima, obrazima ili tijelu. Koristeći čistu četkicu, spužvasti aplikator ili higijenski štapić, ujednačeno nanesite bazu na željeni dio, dodajte nekoliko slojeva (po želji). Blendajte prstima ili aplikatorom dok se ne ujednači.
Cream colour - baza za lice i oči
Cream colour - baza za lice i oči
35,49 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe