Replumping shampoo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Koža vlasišta zaštićena je tankim hidrolipidnim filmom koji nastaje radom žlijezda znojnica i lojnica dok je hidratacija povezana s količinom vode prisutne u stanicama... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod Replumping shampoo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/vlasišta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013081BD
Prijavi grešku

Koža vlasišta zaštićena je tankim hidrolipidnim filmom koji nastaje radom žlijezda znojnica i lojnica dok je hidratacija povezana s količinom vode prisutne u stanicama kože zahvaljujući cirkulaciji krvi. Prisutnost ovog obrambenog sloja i njegov pravilan sastav mineralnih soli, vode i lipida neophodni su za vitalnost i zdravlje kose.
U slučajevima ozbiljne dehidratacije, kosa se može oštetiti toliko da dovede do pucanja vrhova. S tim problemima se susrećemo kod suhe kose koja je manje elastična i manje otporna od normalne kose, te duge kose koja je posebno tanka na krajevima.
Replumping šampon za elastičnost i hidratizaciju svih tipova kose svojim hidrantnim svojstvima štiti i obnavlja strukturnu slabost i jamči povećanu otpornost same kose. Formuliran da daje elastičnost, hidrataciju i zaštitu tijekom pranja kose, dok njegova kremasta tekstura stvara bogatu pjenu koja nježno čisti kosu i vlasište.
Formula sadrži phytoceuticals šljive, bogatim polifenolima i flavonoidima, dragocjenim antioksidantima koji se aktivno bore protiv slobodnih radikala, te imaju tonizirajuća i elastična svojstva.
Prednosti:
Kosi daje elastičnost i hidrataciju.
Štiti strukturu kose tijekom pranja
Antioksidativno djelovanje
Ne sadrži parabene i sulfate

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, PRUNUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, GLYCOL DISTEARATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYQUATERNIUM-10, DISODIUM EDTA, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRAL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID.
Savjet za korištenje: Nježno nanesi na vlažnu kosu otprilike 20 g šampona, lagano umasiraj, ostaviti koju minutu da šampon djeluje, a zatim isperi. Po potrebi ponovi postupak. Koristi kad god kosi nedostaje elastičnost, hidratacija i tonus. Duljina i učestalost korištenja ovise o potrebi kose. Kako bi se spriječila ili ublažila dehidracija, konzumiraj dovoljnu količinu vode, svježe sokove i prirodnu vodu bogatu elementima u tragovima. Nadalje, uvedi u prehranu dovoljnu količinu vlakana kroz povrće i integralne žitarice. Smanji konzumaciju gaziranih i zaslađenih pića, šećera, čokolade, čipsa i vrlo masnih grickalica općenito; izbjegavaj veliku konzumaciju alkohola i kofeina koji imaju dehidrirajući učinak. Često nanosi hranjive i hidratantne maske, štiti kosu proizvodima koji zaglađuju kosu i obavezno je štiti od UV zraka tijekom izlaganja suncu.
Replumping shampoo
Replumping shampoo
18,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe