FITBIT pametni sat Sense, Carbon/Graphite

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sense, Carbon/Graphite Pametni sat koji vam pomaže smanjiti stres i prati otkucaje srca. Prilagodite se svom tijelu s alatima za zdravlje srca, upravljanje stresom, trend... Pročitaj cijeli opis
179,99 €
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

15.00

Cijena je osvježena danas od 2:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o makromikrogrupa.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01337DE2
Prijavi grešku
Sense, Carbon/Graphite Pametni sat koji vam pomaže smanjiti stres i prati otkucaje srca. Prilagodite se svom tijelu s alatima za zdravlje srca, upravljanje stresom, trendovima temperature kože i još mnogo toga. Praćenje stresa i EDA sensor - EDA Scan otkriva elektrodermalne aktivnosti, što može ukazivati na reakciju vašeg tijela na stres kako biste mogli bolje pratiti i upravljati njime. Senzor temperature kože na zglobu - Sense svake noći bilježi temperaturu vaše kože kako bi pokazao kako se ona razlikuje od vaše osobne osnovne vrijednosti, tako da s vremenom možete biti svjesni trendova. Obavijesti o zdravlju srca - otkucaji srca u mirovanju su ključni indikator zdravlja, stoga vas Sense informira ako se otkucaji čine previsokima ili preniskima. Ugrađeni GPS - ostavite telefon kod kuće i pratite tempo i udaljenost tijekom trčanja, vožnje i drugih aktivnosti s ugrađenim GPS-om - zatim pogledate kartu intenziteta vježbanja u Fitbit aplikaciji. Vrhunski dizajn - sofisticirani lak na prstenu od nehrđajućeg čelika koji savršeno pristaje dizajnu narukvice. Uz mehanizam za brzo otpuštanje, jednostavno je mijenjati izgled. Alati za bolje spavanje - izgradite bolje navike spavanja - od gledanja stvarnog rezultata spavanja do poboljšanja istog uz korisne savjete, faze spavanja i način spavanja. Bolji dan počinje boljom noći - otkrijte promjene koje možete napraviti kako biste poboljšali san i upotrijebite korisne alate poput osobnog kontrolnog popisa za spavanje, umirujuće audio zapise za opuštanje i još mnogo toga. Jedite bolje, osjećajte se bolje - u potpunosti iskoristite Fitbit aplikaciju unoseći obroke i uspoređujući unešene i sagorjene kalorije kako idete prema svojim ciljevima. Smirite svoj um danju i noću - opustite se uz biblioteku zvukova spavanja i vođenih meditacija za smanjenje stresa, spokojnog sna, pozitivnosti tijela i još mnogo toga od Fitbita i Ten Percent Happier. Uključuje Fitbit Premium na probnih 6 mjeseci - uživajte u detaljnijim analitikama, ekskluzivnim uvidima u zdravlje i više. Uključeni remeni veličine S i L.
FITBIT pametni sat Sense, Carbon/Graphite
FITBIT pametni sat Sense, Carbon/Graphite
179,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe