LOCOSHARK Loco Christmas Lights – Pametne LED božićne i novogodišnje lampice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Loco božićne i novogodišnje lampice najveći su hit ovih blagdanš Prikladne su za unutarnju ili vanjsku upotrebu. Uživajte u čarobnom prosincu sa 100 raznobo... Pročitaj cijeli opis
29,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Locoshark ponudi
Ponuda trgovine Locoshark za proizvod LOCOSHARK Loco Christmas Lights – Pametne LED božićne i novogodišnje lampice. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
1000
Napajanje
Upotreba
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0133A436
Prijavi grešku
Loco božićne i novogodišnje lampice najveći su hit ovih blagdanš Prikladne su za unutarnju ili vanjsku upotrebu. Uživajte u čarobnom prosincu sa 100 raznobojnih lampica na kablu dužine 10 metara. Različitim uzorcima i bojama možete lako upravljati putem aplikacije na mobilnom uređaju!

Jednostavno upravljajte svojim lampicama pomoću aplikacije
Preuzmite besplatnu iOS ili Android aplikaciju koja će Vam omogućiti promjenu postavki lampica. Uživajte u različitim uzorcima boja ili timeru koji će Vam omogućiti da lampice uključite ili isključite u bilo kojem trenutku.

Jednostavno povežite svoj mobilni uređaj s Wi-Fi mrežom (prema uputama) i započnite s istraživanjem svih dostupnih animacija s više od 16 milijuna boja!

Ukras za Vaš dom koji oduzima dah
Najnovije RGB 4.3 mm LED lampice imaju dizajn “ravnog svjetla” koji omogućuje bolje svjetlosne efekte. Besplatno preuzmite već postojeće programirane efekte u svojoj aplikaciji!

Sinkronizirajte više setova
Ako se odlučite na kupnju nekoliko setova Loco božićnih i novogodišnjih lampica, imate mogućnost sinkronizacije svih setova s istom programiranom animacijom. Provjerite upute u aplikaciji i stvorite čaroban ugođaj za Božić, Noć vještica ili bilo koju drugu proslavu!

Odaberite svoju omiljenu glazbu
Loco božićne i novogodišnje lampice podržane su kod svih IoT uređaja! Sinkronizirajte lampice sa svojim pametnim uređajima; lampice su kompatibilne s Amazonovom Alexom ili Google Asistentom.

Odaberite svoju omiljenu pjesmu i pustite lampicama da naprave čaroliju! Loco božićne i novogodišnje lampice imaju integrirani senzor za glazbu koji reproducira animacije prilagodljive pojedinoj pjesmi.
LOCOSHARK Loco Christmas Lights – Pametne LED božićne i novogodišnje lampice
LOCOSHARK Loco Christmas Lights – Pametne LED božićne i novogodišnje lampice
29,99 €
u Locoshark

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe