Detoxifying Scrub Shampoo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Konstantno smo okruženi raznim zagađenjima iz okoliša. Naše tijelo, kao i vlasište i kosa apsorbiraju tvari koje nas okružuju i polako, ali neumoljivo zadržavaju toksi... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod Detoxifying Scrub Shampoo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/vlasišta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01345CF6
Prijavi grešku

Konstantno smo okruženi raznim zagađenjima iz okoliša. Naše tijelo, kao i vlasište i kosa apsorbiraju tvari koje nas okružuju i polako, ali neumoljivo zadržavaju toksine. Vlasište kojem nedostaje tonusa je zagušeno, koža nije elastična i često nedostaje ružičaste, vitalne boje.
Mogu se pojaviti i svjetlije mrlje, ljuštenje, iritacija peckanje ili svrbež.
Detoxifying Scrub tretmanski, revitalizirajući šampon s nježnim aktivnim tvarima prirodnog porijekla i piling česticama će nježno ali dubinski očistiti vlasište. Ovaj tretman kombinira nježne prirodne tenzide s piling česticama za nježno, ali duboko čišćenje vlasišta i zaštitno djelovanje protiv slobodnih radikala. Namijenjen dubinskom čišćenju zagušenog vlasišta kojem nedostaje boje ili kod privremenog i laganog ljuštenja vlasišta. Formula sadrži prirodne i biorazgradive mikrokapsule jojobe za površinski piling i čestice silike za dublje reaktivirajuće djelovanje. Obogaćen phytoceuticals artičoke, bogate polifenolima s vrlo jakom antioksidacijskom snagom. Formuliran za revitalizaciju, regeneriranje i detoksifikaciju vlasišta kojem nedostaje tonusa, kao i za kosu pod utjecajem onečišćenja iz okoline. Čisti vlasište i kosu od nečistoća, a istovremeno se snažno bori protiv utjecaja smoga i slobodnih radikala.
Prednosti:
Površinski piling za optimalno čišćenje vlasišta.
Anti- oksidativno djelovanje na vlasište.
Meka i hidratizirana kosa.
Prirodni aktivni sastojci.
Bez parabena i sulfata.

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SILICA, POLYSORBATE 20, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, JOJOBA ESTERS, SODIUM CHLORIDE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, GLYCOL DISTEARATE, COCO-GLUCOSIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYQUATERNIUM-10, GLYCERYL OLEATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CYNARA SCOLYMUS LEAF EXTRACT / CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM SORBATE, CI 77289 / CHROMIUM HYDROXIDE GREEN.
Savjet za korištenje: Manju količinu nanesi na mokro vlasište i kosi te lagano umasiraj dodajući vode po potrebi. Temeljito isperi. Po potrebi ponovi postupak. Duljina i učestalost korištenja ovise o potrebi vlasišta. Kako bi pomogli tijelu u svakodnevnoj borbi protiv onečišćenja iz okoliša koja nas okružuju preporučljivo je jesti sezonsko voće i povrće koji mogu povećati unos vitamina i mineralnih soli, a koji pomažu našim fiziološkom sustavu pročišćavanja. Konzumirati hranu bogatu manganom, poput brazilskih orašastih plodova, suhog zelenog graška i integralnih žitarica. Izbjegavati vodu u plastičnim bocama i redovito se baviti fizičkim aktivnostima. Ispravno disanje je osnova za jedan od fizioloških procesa koji sudjeluju u uklanjanju toksičnih tvari, zato je važno naučiti duboko disati. Za čišćenje vlasišta koristiti proizvode koji dubinski čiste i uklanjaju nečistoće s površine, a ne utječu na fiziološku ravnotežu
Detoxifying Scrub Shampoo
Detoxifying Scrub Shampoo
18,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe