Brooks B17 Short Brown

Brooks B17 Short Brown

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Naše najbolje verzije B17 dostupne su i za žene i manje vozače, s posebnim detaljima i završnim obradama koji karakteriziraj... Pročitaj cijeli opis
146,00 € -2 %
143,00 €
-2 %146,00 €
s dostavom 150,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
150,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Brooks B17 Short Brown. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01347042
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Naše najbolje verzije B17 dostupne su i za žene i manje vozače, s posebnim detaljima i završnim obradama koji karakteriziraju posebno kratko sedlo B17. Kao i sva naša kožna sedla, tako i svako lijepo B17 Special nastaje ručno iz naše tvornice u Smethwicku u Engleskoj, gdje je pažljivo dorađeno ručno zakovanim bakrenim zakovicama kako bi oživjelo zaštitom trajne povrća preplanule kože. Udobno sjedalo za bicikl zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i izvedbama sličnim visećim mrežama, B17 Special Short prirodno se savija i oblikovat će prema specifičnoj anatomiji svakog vozača, postižući s vremenom jedinstvenu patinu. Izdržljiva povrća od štavljene kože Oblici s vremenom Trajna udobnost i prozračnost Prošireno 10-godišnje jamstvo Ručno izrađen od 1866 Jedinstveni premium detalji Prirodno bezvremenski. Izrađeno ručno. Oblikovali ste vi. Naše najbolje verzije B17 dostupne za žene i manje vozače, s ručno udarenim bakarnim zakovicama i posebnim završnim obradama koje karakteriziraju B17 posebno kratko sedlo. Proizvedeno u Engleskoj. Izdržljiva povrća od štavljene kože Samo najfinija vrhunska biljno preplanula koža za snagu, ljepotu i trajnost. Prošireno 10-godišnje jamstvo Prošireno desetogodišnje jamstvo Brooks na sva naša kožna sedla temelji se na kvaliteti i postojanosti materijala te izuzetnom radu naših obrtnika. Ručno izrađen od 1866 Naše radionice izrađuju kultna kožna sedla Brooks više od 150 godina. Trajna udobnost i prozračnost Koža je prirodno prozračan materijal koji pruža jedinstvenu vrstu blagostanja. Kožni gornji dio ovješen je preko sedlarske ograde kako bi se stvorilo ovješeno oblikovano sjedalo, slično visećoj mreži, za trajnu udobnost po mjeri. Oblici s vremenom Putovanje za putom, naša koža prirodno se oblikuje u jedinstveni oblik vozača za ugodniju vožnju. Jedinstveni premium detalji Posebne komponente, dizajni, materijali i proizvodne tehnike dodaju jedinstveni karakter i bezvremenu razliku.
Brooks B17 Short Brown
Brooks B17 Short Brown
143,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe