TEFAL daska za glačanje IB9100E0

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stabilnost i efikasnost
Odabrali ste novo glačalo, ali sada tek treba pronaći stabilnu i efikasnu dasku za glačanje koja će izdržati udare pare i uklanjanje nabora.O...
Pročitaj cijeli opis
189,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

25.0000

Cijena je osvježena danas od 8:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta domenica ponudi
Ponuda trgovine Sancta domenica za proizvod TEFAL daska za glačanje IB9100E0. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina daske (cm)
137
Maks. visina (cm)
93
Širina daske (cm)
45
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01364822
Prijavi grešku
Stabilnost i efikasnost
Odabrali ste novo glačalo, ali sada tek treba pronaći stabilnu i efikasnu dasku za glačanje koja će izdržati udare pare i uklanjanje nabora.Odabrali ste novo glačalo, ali sada tek treba pronaći stabilnu i efikasnu dasku za glačanje koja će izdržati udare pare i uklanjanje nabora. Tefal je dizajnirao izuzetno stabilnu, robusnu i kompaktnu dasku za glačanje. Tefal daske za glačanje su otporne na udare pare i dobro će podnositi veću težinu glačala, ili ovisno o modelu daske za glačanje, parne postaje. Tefal daske za glačanje krasi robustan dizajn i iznimna stabilnost. Uz Tefal će izravnavanje jakih i tvrdokornih nabora biti jednostavnije. Odaberite svoju dasku s povećanom izdržljivosti i širokom radnom površinom. Daska za glačanje ima visoko podesivi raspon visina.

Pamučna navlaka
Gusta pamučna navlaka omogućuje lakše glačanje i omogućuje vam savršene rezultate glačanja bez tragova i otisaka na tkanini.U potrazi za odgovarajućom daskom za glačanje, važno će vam biti je li daska za glačanje stabilna, praktična te od kojeg je materijala navlaka. Tefal daske za glačanje su prekrivene gustim pamučnim navlakama koje su pogodne za pranje u perilici rublja. Glačalo će lako kliziti preko vaših odjevnih predmeta, a daska za glačanje će vam pružiti savršene rezultate glačanja bez ostavljanja tragova i otisaka na tkanini. Tefal daske za glačanje su otporne na udare pare i dobro će podnositi veću težinu glačala, ili ovisno o modelu daske za glačanje, parne postaje. Uz Tefal će izravnavanje jakih i tvrdokornih nabora biti jednostavnije.

Visoka kvaliteta i trajnost
Daske za glačanje iz Tefala su se probile svojom kvalitetom, praktičnošću i izdžljivošću. Sve to su glavne odlike koje želite zadovoljiti.Metalna mreža daske tretirana protiv korozije i robusni materijali pružaju trajnu i visoko kvalitetnu dasku za glačanje. Gusta pamučna navlaka omogućuje lakše glačanje i omogućuje vam savršene rezultate glačanja bez tragova i otisaka na tkanini. Gusta pamučna navlaka je jednostavna za održavanje, pa je s vremena na vrijeme možete lako i jednostavno ubaciti u perilicu rublja. Veliko postolje za glačalo ili generator pare, od nehrđajućeg čelika ima zaštitne trake otporne na toplinu i ne oštećuju uređaje. Kada dovršite glačanje omiljenih košulja, jednostavno objesite košulju za nosač za vješalice na svojoj dasci za glačanje.
TEFAL daska za glačanje IB9100E0
TEFAL daska za glačanje IB9100E0
189,00 €
u Sancta domenica

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe