Bathmate – Hydromax 7

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Svjetski bestseller za povećanje penisš

Bathmate – Hydromax 7 je vrhunska vodena pumpa koja ima oko 35% jaču usisnu snagu od standardnog Hydro7 modela, a kako k... Pročitaj cijeli opis

119,39 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Bathmate – Hydromax 7. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01397097
Prijavi grešku

Svjetski bestseller za povećanje penisš

Bathmate – Hydromax 7 je vrhunska vodena pumpa koja ima oko 35% jaču usisnu snagu od standardnog Hydro7 modela, a kako koristi vodu umjesto zraka, korištenje je ugodnije i sigurnije a rezultati brži.

Vježbanje svaki dan u prosjeku do 20 minuta vidljivo produljuje penis i povećava njegov obujam, a dodatni benefit je i bolja prokrvljenost penisa.

Pumpu napunite mlakom vodom i u nju stavite penis u opuštenom stanju te pritisnite prema pubičnoj kosti kako bi pumpa stvorila vakuum. Polaganim pumpanjem izbacujete vodu i povećavate pritisak u komori, što pumpa krv u penis, što dovodi do veće i jače erekcije nego inače. Kada voda prestane izlaziti, dosegnut je maksimalan pritisak i preporučljivo je pumpu ostaviti oko 5 minuta te tada otpustiti pritisak. Proces ponovite do tri puta.

Hydromax model poboljšan je u odnosu na prethodnika. Redizajnirana komora omogućava potpunu rotaciju za vrijeme korištenja, što vam pruža bolji pregled, dok zahvaljujući novom sustavu ventila pumpu možete koristiti samo jednom rukom. Pumpa s vanjske strane ima preglednu skalu kojom možete u svakom trenutku provjeriti duljinu tijekom korištenja.

Bathmate – Hydromax 7 namijenjen je muškarcima s postojećom duljinom penisa od 12 do 18 cm te promjerom do 5 cm.

Boja

Plava, Crvena, Prozirno

Bathmate – Hydromax 7
Bathmate – Hydromax 7
119,39 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe