Lelo – Sona 2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Raspametite svoj klitoris!

Lelo – Sona 2 je nasljednik legendarne Sone, revolucionarnog stimulatora klitorisa soničnim impulsima koji stimuliraju čak 75% klitor... Pročitaj cijeli opis

108,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Lelo – Sona 2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina (cm)
9.9 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01397129
Prijavi grešku

Raspametite svoj klitoris!

Lelo – Sona 2 je nasljednik legendarne Sone, revolucionarnog stimulatora klitorisa soničnim impulsima koji stimuliraju čak 75% klitorisa više! Oni prodiru duboko u tkivo, te umjesto pritiska ili vibracije, stimuliraju praktički bez direktnog kontakta s klitorisom.

Prekrasno mekana silikonska “usta” Sone nježno okružuju klitoris i emitiraju sonične impulse koje osjećate duboko, duboko u tkivu a orgazam koji slijedi je snažniji, intenzivniji i prodorniji no ikad prije. Za razliku od površinske stimulacije koja zahvaća prvenstveno eksponirani dio klitorisa, sonični valovi prodiru u osjetljivo i skriveno tkivo vašeg klitorisa duboko u ispod kože.

U odnosu na prethodnika, “usta” su redizajnirana i sada su veća i dublja, te napravljena od mekšeg i nježnijeg silikona, što pridonosi mnogo ugodnijem korištenju, posebice za žene s većim klitorisom.
Fantastičan ergonomski dizajn zadržao je sličnosti s prethodnikom, tako da je njegovo elegantno, ergonomski zakrivljeno tijelo idealno za korištenje u samostalnoj igri, no posebice će se iskazati kao stimulator klitorisa tijekom seksa gdje orgazam često izostaje uslijed nedovoljne ili prekratke stimulacije klitorisa.

Motor je također unaprijeđen, tako da je povećan raspon intenziteta i dodani su blaži, nježniji modovi za suptilniju stimulaciju, idealnu za predigru i uzbuđivanje. Ukupan broj modova povećan je na 12 načina stimulacije, a za svaki se mod može namjestiti jačina u čak 9 stupnjeva, što vam omogućava da stimulaciju iskrojite u potpunosti po svojoj mjeri. Zahvaljujući zasebnim tipkama za pojačavanje i smanjivanje, vrlo brzo možete smanjiti ili pojačati intenzitet. Punjiva baterija za 2 h punjenja donosi oko 1 sat rada na najvišoj brzini ili oko 90 dana u standby modu.

Lelo – Sona napravljena je od silikona medicinske gradacije i vrhunske ABS plastike, tako da ne sadrži ftalate niti ikakve druge štetne tvari i siguran je za tijelo. Prije i poslije korištenja operite ga vodom i blagim sapunom. U potpunosti je vodootporan, tako da je čišćenje nevjerojatno jednostavno, a možete ga bezbrižno koristiti i za vrijeme kupanja.

U pakiranju dobivate i satensku vrećicu za skladištenje.

Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.

– 9 jačina stimulacije
– 12 modova stimulacije

Dimenzije: 9,9 cm x 8,7 cm x 5,6 cm

Materijal: silikon, ABS plastika
Napajanje: punjiva baterija (USB priključak)

Boja

Crna, Ljubičasta, Roza

Materijal

Silikon

Mogućnosti

Vodootpornost, Punjiva baterija

Lelo – Sona 2
Lelo – Sona 2
108,99 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe