See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ojačajte vaginalne mišiće, imajte češće i jače orgazme i brinite o genitalnom zdravlju uz See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm!

Kuglice su nešto lakše, tako ... Pročitaj cijeli opis

13,19 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
16,38 €
Dostupnost

Dolazi uskoro Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0139717F
Prijavi grešku

Ojačajte vaginalne mišiće, imajte češće i jače orgazme i brinite o genitalnom zdravlju uz See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm!

Kuglice su nešto lakše, tako da su odlične za početnice jer se lakše zadržavaju, a želite li pojačati trening, možete to učiniti povlačenjem omče što će natjerati vaginalne mišiće da se čvršće stegnu.

Kuglice su baršunasto glatke na dodir i ne proizvode trenje, tako da je vrlo mala količina lubrikanta dostatna za senzualno sklisko iskustvo. Napravljene su u jednom komadu, što znači da nema spojeva kojima pri čišćenju treba posvetiti dodatnu pažnju. Održavanje je vrlo jednostavno – prije i poslije upotrebe operite ih vodom i blagim sapunom.

Unutar kuglica su utezi koji kuglice pomiču svakim vašim pokretom, na što se vaginalni mišići refleksno grče nastojeći zadržati kuglice unutra. Izvođenje Kegelovih vježbi višestruko je preporučljivo od strane ginekologa, koji naglašavaju važnost redovitih vježbi u trudnoći za smanjenje mogućnosti pucanja pri porodu, kao i nakon poroda, kada vježbe povoljno utječu na regeneraciju i jačanje vaginalnih mišića. Osim toga, vježbanje s vaginalnim kuglicama dovodi do intenzivnijih i češćih orgazama.

Kako su napravljene od silikona, ne sadrže ftalate ni ikakve druge štetne sastojke.

Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.

Promjer: 2,9 cm
Opseg: 9,9 cm

Težina: 55 g
Materijal: silikon

Boja

Ljubičasta, Roza, Tirkizna

Materijal

Silikon

See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm
See You – In Bloom Kegel kuglice 2,9 cm
13,19 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe