Kostim školarka Rimba Amorable, više veličina - XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Slobodno ostvarite fantazije i zaigrajte igru uloga. Ovaj kostim savršen je baš za to! Kostim se sastoji od dva dijela: školske mini suknje i bijelog topa. Mini suknja je... Pročitaj cijeli opis
46,30 €
0-2 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah

Cijena je osvježena danas od 7:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o 50nijansi ponudi
Ponuda trgovine 50nijansi za proizvod Kostim školarka Rimba Amorable, više veličina - XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0139B9B1
Prijavi grešku
Slobodno ostvarite fantazije i zaigrajte igru uloga. Ovaj kostim savršen je baš za to! Kostim se sastoji od dva dijela: školske mini suknje i bijelog topa. Mini suknja je kariranog uzorka i savršene dužine za Vaše seksi fantazije, a bijeli top pokazuje ni previše, ni premalo. Odvažite se i ostvarite Vaše skrivene fantazije, uključite maštu i otkrijte koliko će Vas igra uloga uzbuditi i zabaviti. Na Vama je da odlučite da li ćete biti dobra ili zločesta školarkšS/M odgovara opsegu struka 62 cm-69 cm, te opsegu grudi 77 cm-84 cm.M/L odgovara opsegu struka 70 cm-77 cm, te opsegu grudi 85 cm-92 cm.XL odgovara opsegu struka 78 cm-85 cm, te opsegu grudi 93 cm-100 cm. Uputstva za uporabu: Ručno pranje u vodi do 40 stupnjeva. Upozorenje: Ne glačati.
Kostim školarka Rimba Amorable, više veličina - XL
Kostim školarka Rimba Amorable, više veličina - XL
46,30 €
u 50nijansi

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe