TEFAL višenamjenski kuhinjski robot DO821838 Double Force, 1000W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dva različita izlaza motora

Oba izlaza motora osiguravaju optimalnu radnu brzinu i moment za odgovarajuću radnu posudu. Plava: mala brzina, ali velika rotacijs...
Pročitaj cijeli opis
153,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod TEFAL višenamjenski kuhinjski robot DO821838 Double Force, 1000W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Namjena
Snaga (u W)
1000 W
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0139DBEE
Prijavi grešku
Dva različita izlaza motora

Oba izlaza motora osiguravaju optimalnu radnu brzinu i moment za odgovarajuću radnu posudu. Plava: mala brzina, ali velika rotacijska sila za rezanje jela. Zeleno: velika brzina, ali manja rotacijska sila za zdjele za miješanje.

Jedinstveni, patentirani EasyLock sustav

Zatvaranje poklopca nikada nije bilo jednostavnije: postavite ga na lonac po želji i okrenite ga nekoliko stupnjeva udesno kako bi se zaključao. Posudu za rezanje možete pričvrstiti na multipraktik u dva položaja, tako da smjer kretanja odgovara i ljevorukim i dešnjacima.

PowelixLife tehnologija oštrica

Snažna površina od titana: za dugotrajnu oštrinu oštrica.

Veliki set pribora

Kuhinjski procesor DoubleForce ima širok izbor posebnih i učinkovitih alata: oštrica presvučena titanom za rezanje i rezanje svih sastojaka; dvije izmjenjive ploče od nehrđajućeg čelika za grubo ribanje/rezanje i fino ribanje/rezanje povrća ili sira; posuda za miješanje ukusnih juha, sokova, smoothieja itd. za pravljenje; spirala za miješenje za izradu prozračnog ili gustog tijesta; luk, češnjak, začinsko bilje itd. za fino sjeckanje; ploča za emulgiranje desertnih krema i umaka (npr. majoneze).

Visoka učinkovitost i kapacitet obrade hrane

S motorom od 1000 W, glavnom radnom posudom ukupnog kapaciteta 3 l i posudom za miješanje kapaciteta 2 l, DoubleForce se nosi s raznim kuhinjskim operacijama pripreme hrane od najmanjih do najvećih sastojaka.

6 brzina po izboru

Dostupne su dvije različite brzine za svaki izlaz motora, frekvencija se može podešavati ručnim prekidačem, što znači ukupno 6 postavki za pripremu najrazličitijih jela.

Visoki standardi kvalitete

Dizajnirali smo DoubleForce ne samo da bude elegantan (s ugrađenim znakom, kromiranom završnom obradom), već i robustan: pruža iznimnu stabilnost na kuhinjskom pultu, čak i pri najvećoj snazi. Također uključuje sustav za pohranu u koji možete staviti sve alate za rezanje, rezanje i gnječenje u radnu zdjelu.
TEFAL višenamjenski kuhinjski robot DO821838 Double Force, 1000W
TEFAL višenamjenski kuhinjski robot DO821838 Double Force, 1000W
153,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe