Elite Cycling Turno

Elite Cycling Turno

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Točno Točnost je jaka strana TURNO-a. Njegov Misuro B + senzor kalibriran je ad hoc na svakom kućnom trenažeru pomoću super ... Pročitaj cijeli opis
472,00 € -2 %
461,00 €
-2 %472,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Elite Cycling Turno. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013A3305
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Točno Točnost je jaka strana TURNO-a. Njegov Misuro B + senzor kalibriran je ad hoc na svakom kućnom trenažeru pomoću super preciznog ergometra. Svaki se kućni trener preslikava i njegove krivulje snage pohranjuju se u njegov senzor, čime se ispravljaju potencijalne proizvodne tolerancije koje bi mogle nastati. To osigurava neviđenu točnost za kućnog trenera koji nema integrirano mjerilo snage. Pametan kućni trener, fluidan, tih i moćan TURNO je novi pametni neinteraktivni kućni trener s direktnim prijenosom s integriranom otpornošću na fluidnu tehnologiju koji se pridružio širokom spektru ELITE rješenja za trening u zatvorenom. Još je precizniji, tiši i moćniji kućni trener od onih koji su mu prethodili. Izravni prijenos TURNO je izravno povezan s lancem bicikla. Napor na pedalama uvijek se ravnomjerno prenosi na jedinicu za otpor čime se optimiziraju treninzi u zatvorenom. Na ovaj je način moguće izbjeći bilo kakvo proklizavanje čak i pod ekstremnim uvjetima poput sprinta ili starta s mjesta. Snažan Dostignute razine snage su visoke, na primjer 700 W (pri 40 km / h) i 1670 W (pri 60 km / h). Izlazna snaga TURNO izračunava se, a ne mjeri. To znači da kućni trener nema uređaje koji "osjećaju" izlaznu snagu, već je izračunava kao funkciju brzine bicikla. To bi obično podrazumijevalo niže razine točnosti, međutim to nije slučaj s TURNO-om, jer je svaki pojedini kućni trener kalibriran i uveden je novi algoritam koji uzima u obzir koliko zagrijavanje kućnog trenera smanjuje otpor i postupno nadoknađuje svoj snaga dok se zagrijava. Svestran Iako se koristi kao tradicionalni kućni trener (rasklopite kućnog trenera, montirajte bicikl i započnite okretati pedale), u usporedbi s prethodnikom, TURNO je već Pametan jer bežično šalje podatke o treningu. Senzor Misuro B + već je unutar TURNO-a - omogućuje slanje podataka o brzini, ritmu i snazi. Na taj način biciklist može pratiti (na pametnim telefonima, tabletima, biciklističkim računalima i kompatibilnim GPS uređajima, čak i putem aplikacija i softvera trećih strana) svoj trening i provoditi testove za ocjenu performansi.
Elite Cycling Turno
Elite Cycling Turno
461,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe