Loco Back Stretcher – Sprava za istezanje leđa i masažer za bolje držanje tijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Poboljšajte svoje držanje tijela s našom inovativnom spravom za istezanje leđa i masažerom za bolje držanje tijelš Ovaj se uređaj temelji na konceptu... Pročitaj cijeli opis
24,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Locoshark ponudi
Ponuda trgovine Locoshark za proizvod Loco Back Stretcher – Sprava za istezanje leđa i masažer za bolje držanje tijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Namjena
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013A4139
Prijavi grešku
Poboljšajte svoje držanje tijela s našom inovativnom spravom za istezanje leđa i masažerom za bolje držanje tijelš Ovaj se uređaj temelji na konceptu ergonomije, a pomoći će Vam u krivulji leđa što može osigurati bolje poravnanje kralježnice te učinkovitu akupresurnu masažu.


PODESIVA RAZINA ISTEZANJA

Naša sprava za istezanje leđa ima 3 podesive postavke. Preporučuje se osobama različite dobi! Što više se sprava za istezanje podiže, to ćete se jače istezati. Podesite spravu za istezanje na najudobniju razinu koja Vam odgovara.

Naprežite mišiće

Najbolji način da spriječite dugotrajne probleme s držanjem tijela je održavanje forme leđnih mišića. Sprava za istezanje leđa dizajnirana je da ojača vaša leđa, a može i poboljšati cirkulaciju krvi. Poboljšana cirkulacija krvi može ublažiti bolne mišiće.

Poboljšajte držanje tijela

Kada legnete na spravu za istezanje leđa, gravitacija omogućuje da se prednji dio tijela bez napora ispruži i ispruži prema gore. Okolni mišići počinju se opuštati, a pri tome lagano dekomprimiraju diskove na kralješcima, poravnaju kralježnicu te ublažavaju napetost.


Masirajte svoja leđa

Redovito koristite spravu za istezanje leđa te uživajte u istezanju s akupunkturnim točkama koje će Vam učinkovito masirati leđa.
Loco Back Stretcher – Sprava za istezanje leđa i masažer za bolje držanje tijela
Loco Back Stretcher – Sprava za istezanje leđa i masažer za bolje držanje tijela
24,99 €
u Locoshark

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe