Forma Boots Ice Pro Black/Grey/Yellow Fluo 42

Forma Boots Ice Pro Black/Grey/Yellow Fluo 42

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Vanjski Gornji dio od mikrovlakana Personalizirani Forma gumeni potplat dvostruke gustoće FCS (Flex Control System) s ugrađe... Pročitaj cijeli opis
279,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Forma Boots Ice Pro Black/Grey/Yellow Fluo 42. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013AB76D
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Vanjski Gornji dio od mikrovlakana Personalizirani Forma gumeni potplat dvostruke gustoće FCS (Flex Control System) s ugrađenom zaštitom od bicikla protiv ogrebotina Stražnja jastuk s FCS jastukom za maksimalnu sigurnost Injekcijski oblikovane plastične zaštite Fleksibilni plastični ovratnik s prozorom za usis zraka (štiti insekte i prašinu iz čizme) Unutarnja gumena hvataljka u području pete za maksimalno prijanjanje bicikla Mekana plastična zaštita u unutarnjem području tele za maksimalno prijanjanje bicikla Ukrasna plastika na fleksibilnom prednjem oblogu Ventilirani senzor za nožne prste od nehrđajućeg čelika Plastična zaštita jastučića AIS (sustav usisa zraka) sustav: prozori za ventilaciju zraka Zatvarač na čičak i patentni zatvarač (s elastičnom pločom u unutarnjem području gležnja za dodatnu udobnost i prilagodbu) Zatvarač zatvarača stražnje kopče Podesivi i elastični sustav prednjeg pričvršćivanja s lakim zatvaranjem Plastična čaša za pete u ojačanom najlonu Unutarnja crvena zračna mreža Unutarnji Podstava od crvene zračne mreže Pojačanja od poliuretanskog najlona Mekane polimerne podloge s memorijskom pjenom TPU Dual Flex s potplatom od filca protiv udara Antibakterijska zamjenjiva noga s APS (sustav zračne pumpe) i personaliziranim pokrivačem od mikrovlakana Pojačanja od poliuretanskog najlona Senzor za nožne prste od nehrđajućeg čelika Zatvaranje patentnim zatvaračem Podesivi zatvarač na čičak Dvostruki Flex srednji potplat TPU oblikovana plastična zaštita za gležanj Pojačane TPU zaštite APS (SUSTAV ZRAČNE PUMPE) Usisi zraka Dostupni rezervni dijelovi Personalizirana antilop zaštita od kože Lagani materijali CE certifikat Flex sustav upravljanja Dizajnirano u Italiji - Proizvedeno u Europi
Forma Boots Ice Pro Black/Grey/Yellow Fluo 42
Forma Boots Ice Pro Black/Grey/Yellow Fluo 42
279,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe