Klarstein Lausanne Frame, konstrukcija kamina, Kamini FX, uložak za kamin, 2000 W, MDF, bijela

Klarstein Lausanne Frame, konstrukcija kamina, Kamini FX, uložak za kamin, 2000 W, MDF, bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Komad namještaja sa šarmom pravog kamina: konstrukcija kamina Klarstein Lausanne Frame osigurava ugodnu i romantičnu atmosferu u svakoj sobi i savršeno predstavlja elektr... Pročitaj cijeli opis
389,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarstein Lausanne Frame, konstrukcija kamina, Kamini FX, uložak za kamin, 2000 W, MDF, bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta kamina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013BDF98
Prijavi grešku
Komad namještaja sa šarmom pravog kamina: konstrukcija kamina Klarstein Lausanne Frame osigurava ugodnu i romantičnu atmosferu u svakoj sobi i savršeno predstavlja električni uložak za kamin Klarstein Kamini FX.Atmosfera kamina potpuno bez dimnjaka i u svakom stanu: ukrasni kamin Klarstein Lausanne Frame prikladan je okvir za ugradnju uloška za kamin s funkcijom grijanja Klarstein Kamini FX. Na taj način možete vrlo brzo izgraditi prekrasan električni kamin, koji se teško razlikuje od originala. Gornji dio služi kao skladišni prostor na koji se, na primjer, mogu staviti okviri za fotografije ili cvijeće. Ovdje će imati koristi od kamina. Zahvaljujući robusnom dizajnu MDF ploča i mogućnosti zavrtanja na zid, konstrukcija je apsolutno sigurna. Vatrenu romantiku nadopunjuje opcionalni električni uložak za kamin Klarstein Kamini FX. Varavo istinska iluzija LED plamena brinut će se za atmosferu pucketanja tijekom cijele godine i čim se večeri ohlade, preklopna funkcija grijanja s opcijskim izlazom od 1000 ili 2000 W pruža ugodnu toplinu poput pravog kamina.Za ugodnu atmosferu u stanu: izgradnja kamina Klarstein Lausanne Frame u kompletu s uloškom za kamin Klarstein Kamini FX donijet će pucketavu romantiku u svaki dom.
Klarstein Lausanne Frame, konstrukcija kamina, Kamini FX, uložak za kamin, 2000 W, MDF, bijela
Klarstein Lausanne Frame, konstrukcija kamina, Kamini FX, uložak za kamin, 2000 W, MDF, bijela
389,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe