SIKU upravljanje - bager

SIKU upravljanje - bager

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bager Liebherr R980 SME SIKU Control je detaljna kontrolna kopija u mjerilu 1:32.

Na gradilištu je nešto novo na cesti. Novi Liebherrov bager postavlja novu ljest...
Pročitaj cijeli opis
264,71 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod SIKU upravljanje - bager. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Materijal
Minimalna starost (godine)
3
Tip
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013C21F1
Prijavi grešku
Bager Liebherr R980 SME SIKU Control je detaljna kontrolna kopija u mjerilu 1:32.

Na gradilištu je nešto novo na cesti. Novi Liebherrov bager postavlja novu ljestvicu u seriji SIKU Control, kako u pogledu veličine i težine, tako i funkcionalnosti. 2,4 GHz RC model izrađen je uglavnom od metala i teži oko 2,5 kg. Ukupno 6 elektronički proporcionalno kontroliranih "zupčanika" visokih performansi vozi ovo monumentalno RC vozilo precizno i sigurno do odredišta. Lijevi i desni remen mogu se kontrolirati odvojeno, tako da vozilo ide točno tamo gdje treba s najvećom preciznošću. Kabina se može okretati za 360 stupnjeva i više jer se okreće bez ikakvih žica na "krug".

Nakon što se kabina bagera nekoliko puta okrene, nije baš lako prepoznati gdje je zapravo prednji, a gdje stražnji dio. Evo elektronike. Jednim pritiskom na dugme kabina bagera se vraća u prvobitni položaj. Ovaj bager je sposoban jaružanje čak iu prostor koji je niži od površine na kojoj stoji. I uz to je u stanju kopati rovove i jame. Bagerom se upravlja pomoću daljinskog upravljača. Uz ovaj daljinski upravljač, vozač bagera ima sve pri ruci.

Novi upravljački joystick praktički kopira kretanje upravljanog bagera. S novim daljinskim upravljačem više nije problem izdavati naredbe za lomljenje, jaružanje, fiksiranje i širenje. Za sigurnost pri radu s ovim bagerom, kao i za sprječavanje oštećenja, svih šest kotača opremljeno je LED svjetlima. Napajanje je izravno na model preko 3 Baby-C baterije. Za korištenje daljinskog upravljača potrebne su četiri AA baterije.
Mogu se koristiti i punjive baterije. Baterije nisu uključene u paket.

Veličina proizvoda: 248x452x173 mm
SIKU upravljanje - bager
SIKU upravljanje - bager
264,71 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe