Etna – Sjemenke chili papričica

Etna – Sjemenke chili papričica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OPIS: Etna chili papričice često se koriste kao ornamentalne biljke. Plodovi joj rastu u grupicama i prema gore.LJUTINA: 2/5SHU: 65.000KOLIČINA: 10 sjemenkiSJEME NIJE IZO... Pročitaj cijeli opis
2,95 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
27,95 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Volimljuto ponudi
Ponuda trgovine Volimljuto za proizvod Etna – Sjemenke chili papričica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013C7878
Prijavi grešku
OPIS: Etna chili papričice često se koriste kao ornamentalne biljke. Plodovi joj rastu u grupicama i prema gore.LJUTINA: 2/5SHU: 65.000KOLIČINA: 10 sjemenkiSJEME NIJE IZOLIRANOKLIJAVOST: U idealnim uvjetima je klijavost sjemena prosječno 70%.KAKO UZGOJITI PAPRIČICE IZ SJEMENA? Etna sjemenke će eventualno izrasti u biljku koja ima karakteristične listove koji su uski i zašiljeni, a plodovi rastu u grupicama i prema gore! Ljutina se definitivno osjeća, iako nije značajna. Često se koristi kao ornamentalna (ukrasna) biljka.LJUTINA: 2/5KOLIČINA: 10 sjemenkiSJEME NIJE IZOLIRANO tako da se u nekim slučajevima može dogoditi da ne izraste uvijek naručena biljka iz sjemena zbog križanja. Radi se o otprilike 5% biljaka.KLIJAVOST: U idealnim uvjetima je klijavost sjemena prosječno 70%.SJEME NIJE ZA PROFESIONALNU UPOTREBU!KAKO UZGOJITI PAPRIČICE IZ SJEMENA?
Etna – Sjemenke chili papričica
Etna – Sjemenke chili papričica
2,95 €
u Volimljuto

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe