Krevetić Bambi

Krevetić Bambi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječji krevet Bambi primjeren je za madrace 120 x 60 cm. Dno krevetića je prilagodljivo na tri visine, bočna stranica je pomična. Krevet je dostupan u bijeloj boji. Karak... Pročitaj cijeli opis
208,05 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod Krevetić Bambi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
60 cm
Širina (cm)
120 cm
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013CAAB2
Prijavi grešku
Dječji krevet Bambi primjeren je za madrace 120 x 60 cm. Dno krevetića je prilagodljivo na tri visine, bočna stranica je pomična. Krevet je dostupan u bijeloj boji. Karakteristike: bočna stranica koja se može spustiti, prilagodljivo na tri visine, dimenzija: 120 x 60 cm. Madrac i posteljina nisu uključeni u cijenu. Za djecu je vrlo važno odrastanje u sigurnom okruženju okruženom namještajem koji potiče njihovu maštu i kreativnost. Poduzeće Bambino je osnovano 2002. godine, proizvodi dječje krevete, ormare, komode za previjanje i drugi namještaj za dječju sobu. Bambino je jedna od vodećih kompanija na Balkanu u proizvodnji dječjeg namještaja. Uz širok raspon, visoku kvalitetu i dobru uslugu, udovoljavaju potrebama dojenčadi i male djece. Napravili su funkcionalan i zabavan namještaj koji djeci pruža udobnost i sigurnost. Svi su proizvodi testirani u skladu s važećim europskim zakonodavstvom. Sjedište tvrtke je u Subotici u Srbiji, sa proizvodnjom i veleprodajom. Tvrtka zapošljava oko 40 radnika. Njihovo iskustvo i stručnost motor su koji pokreće uspješnu proizvodnju. Podižu standard proizvoda s inovativnim rješenjima.
Krevetić Bambi
Krevetić Bambi
208,05 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe