Raspjevani psić Capi

Raspjevani psić Capi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mekani psić se već veseli što će postati prijatelj vašeg djeteta. Najprije će ga zabavljati s 4 pjesmice na engleskom jeziku, 15 melodija i svjetlosnim efektima, a kasnij... Pročitaj cijeli opis
34,59 € -35 %
22,39 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Raspjevani psić Capi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013CAC78
Prijavi grešku
Mekani psić se već veseli što će postati prijatelj vašeg djeteta. Najprije će ga zabavljati s 4 pjesmice na engleskom jeziku, 15 melodija i svjetlosnim efektima, a kasnije će ga upoznati s brojevima i likovima. Psića možete namjestiti na kolica, krevetić ili vrtić. Psić ima različite teksture koje potiču djetetovu znatiželju. Karakteristike: primjereno za djecu stariju od 3 mjeseca, kvalitetan dizajn, automatsko isključivanje, 2xAAA baterije (uključene), svjetlosni efekti, zvučni efekti, na engleskom jeziku. Potiče: razvoj grube motorike, razvoj senzoričkih sposobnosti, kognitivni razvoj, jezični razvoj.
Raspjevani psić Capi
Raspjevani psić Capi
22,39 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe