Podloga za igru s projektorom plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Podloga za igranje 3 u 1 s ugodnim melodijama i jedinstvenom sinergijom boja i svjetlosti (učinci kromoterapije) probudit će osjetila vašeg mališana, umiriti ga i potaknu... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Cijena s dostavom
79,32 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

provjerite

Cijena je osvježena danas od 10:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babycenter.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013CB09B
Prijavi grešku
Podloga za igranje 3 u 1 s ugodnim melodijama i jedinstvenom sinergijom boja i svjetlosti (učinci kromoterapije) probudit će osjetila vašeg mališana, umiriti ga i potaknuti na aktivnost. Mališan će biti oduševljen projekcijom zvijezda i ugodnim melodijama. Projektor, koji može biti i noćno svjetlo može se odvojiti i koristiti samostalno, primjerice pored dječjeg krevetića. Veliki okrugli jastuk (promjera 83 cm) nudi mališanu dovoljno prostora za bezbrižan odmor ili igru. Mekana podloga omogućuje mu da se udobno igra na trbuhu. Tople boje i ugodna jazz glazba pružit će dodatnu zabavu dok se igrate s djetetom. Za opuštanje prije spavanja, mališanu možete prilagoditi boje hladnih tonova i klasičnu glazbu, što će ga uspavati u slatki san. Ponekad je dobro dati svom mališanu vremena za igru. Za vrijeme igre možete odabrati mješavinu toplih i hladnih boja i moderne glazbe. Lučka ima čak 30 minuta klasične glazbe (Mozart i Grieg), jazza i modernih melodija. Svjetlo također ima tajmer koji se može postaviti na 15 ili 30 minuta. Uključene su razne igračke, koje će dodatno potaknuti mališana na igru. Karakteristike: prijenosni projektor s noćnim svjetlom i melodijama, izbor između tri različita programa: zabava, opuštanje i zabavna samostalna igra, 30 minuta melodija (klasična i suvremena glazba i jazz), mogućnost postavljanja automatskog isključivanja (15 ili 30 minuta), uključene igračke, podloge za igru ??mogu se prati u perilici, za rad su potrebne baterije 3 x AA 1,5V ( priloženo) veličina; 83 x 50 x 83 cm. Primjereno za djecu od rođenja. Da li znate? KROMOTERAPIJA ili terapija bojama sinergija je boja i svjetlosti koja blagotvorno djeluje na naše tijelo. Boje imaju važan utjecaj na naš život jer nam pomažu poboljšati mentalne sposobnosti, izliječiti, ispraviti ili poboljšati raspoloženje, smiriti um i potaknuti kreativnost.
Podloga za igru s projektorom plava
Podloga za igru s projektorom plava
76,00 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe