Fostex PM-SUBmini2

Fostex PM-SUBmini2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Aktivni subwoofer. PM-SUBmini je mali, ali moćan subwoofer sustav koji je dizajniran da se savršeno uklopio s najprodavanij... Pročitaj cijeli opis
261,00 € -8 %
239,00 €
-8 %261,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 18:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Fostex PM-SUBmini2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013D5867
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Aktivni subwoofer. PM-SUBmini je mali, ali moćan subwoofer sustav koji je dizajniran da se savršeno uklopio s najprodavanijim Fostex PM0.3 / 0.3d, kao i novim najavljenim sustavom zvučnika PM0.1 u oba zvučna svojstva i fizičkoj veličini , PM-SUBmini se također može dodati vašim postojećim kompaktnim zvučnicima zahvaljujući preko-terminalu za satelitske zvučnike i varijabilnu kontrolu crossover frekvencije između 60 / 150Hz. 5-inčni woofer posebno dizajniran za reprodukciju snažnih lows u kompaktnom kućištu kutije. Vozač ima visoko kruti materijal od staklenih vlakana za membranu i središnju kapu. Zvučna zavojnica je četveroslojna rana koja kontrolira srednju / visinu za bolju dubinu. Automatska štednja energije stavlja PM-SUBmini u stanje mirovanja koja traje samo 0,5 W ili manje nakon ca. 15 min. bez signala. Frekvencijski odziv: 40 - 150 Hz. Dimenzije: 200 x 185 x 233 mm. Težina: 7,4 kg.
Fostex PM-SUBmini2
Fostex PM-SUBmini2
239,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe