Igra Mikado, Igra Shanghai, 42 štapića

Igra Mikado, Igra Shanghai, 42 štapića

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Igra Mikado ili Shanghai je stara igra koji su igrali joša naši "stari". Cilj igre Mikado je skupljanje štapića. Ovisno o bojama na štapiću, skupljeni štapići donose bodo... Pročitaj cijeli opis
5,90 € -22 %
4,60 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
39,60 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 14:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Slonko.hr ponudi
Ponuda trgovine Slonko.hr za proizvod Igra Mikado, Igra Shanghai, 42 štapića. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013DB91D
Prijavi grešku
Igra Mikado ili Shanghai je stara igra koji su igrali joša naši "stari". Cilj igre Mikado je skupljanje štapića. Ovisno o bojama na štapiću, skupljeni štapići donose bodove igračima. Igra Mikado ili Shanghai je stara igra koji su igrali joša naši "stari". Cilj igre Mikado je skupljanje štapića. Ovisno o bojama na štapiću, skupljeni štapići donose bodove igračima. U kompletu Mikada je 42 štapića.Igra je namijenjena za 2-4 igrača, od 3 do 99 godina. Igranjem ove igre djeca razvijaju motorkičke sposobnosti, razvijaju sposobnost promišljanja i kombiniranja. Igrajući i družeći se s ostalom djecom djeca razvijaju i socijalne vještine.Štapići su izrađeni od plastike, dolaze u praktičnoj plastičnoj kutijici koja služi i kao spremnik za štapiće.Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3.
Igra Mikado, Igra Shanghai, 42 štapića
Igra Mikado, Igra Shanghai, 42 štapića
4,60 €
u Slonko.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe