DUCRAY šampon KELUAL DS 100ml

DUCRAY šampon KELUAL DS 100ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Za teže oblike ponavljajuće prhuti popraćene svrbežom i crvenilom vlasišta. KéLUAL DS posebno je formuliran za tvrdokornu prhut povezanu sa seborojičkim dermatitisom. ... Pročitaj cijeli opis

17,40 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
20,40 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod DUCRAY šampon KELUAL DS 100ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip kose/vlasišta
Tip šampona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00276E88
Prijavi grešku

Za teže oblike ponavljajuće prhuti popraćene svrbežom i crvenilom vlasišta. KéLUAL DS posebno je formuliran za tvrdokornu prhut povezanu sa seborojičkim dermatitisom. Ciklopiroksolamin osigurava antifungalni učinak koji se produljuje s pirition cinkom. Keluamid djeluje keratolitički te mehanički (bubrenjem) odstranjuje ljuske s vlasišta. Ova formula dodatno smanjuje I crvenilo I svrbež vlasišta.

Aktivni sastojci: Ciklopiroksolamin 1,5%, pirition zink 1%, keluaamid 1,5%

Uporaba:
Primijeniti dva puta tjedno.Ostaviti da djeluje 3 minute.Koristiti 6 tjedana kao razdoblje liječenja. Liječenje pomoću KéLUAL DS šampona može se kombinirati s KéLUAL ZINC losionom koji pomaže odstranjivanju prhuti, ublažava iritaciju i svrbež vlasišta.Kao fazu održavanja postignutog rezultata upotrijebiti ELUTION šampon.

Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ukoliko šampon dođe u doticaj s očima, oči dobro isprati tekućom vodom. Ne primjenjivati kod djece. U slučaju kožne preosjetljivosti prekinuti uporabu. Čuvati izvan dohvata djece.

Veličina: 100 ml

DUCRAY šampon KELUAL DS 100ml
DUCRAY šampon KELUAL DS 100ml
17,40 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe