Set valjaka za masažu

Set valjaka za masažu

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Set valjaka za masažuMasaža valjkom popularna je metoda oporavka već nekoliko godina i koristi se, između ostalog, za smanjenje bolova u mišićima, povećanje fleksibilnost... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013F7347
Prijavi grešku
Set valjaka za masažuMasaža valjkom popularna je metoda oporavka već nekoliko godina i koristi se, između ostalog, za smanjenje bolova u mišićima, povećanje fleksibilnosti, zagrijavanje mišića. Masaža valjkom poznata je i kao Self-Myofascial Release, alternativna terapija koja liječi bolove i nefleksibilnost skeletnih mišića opuštajući ih i poboljšavajući cirkulaciju krvi.Set valjaka za masažu sadrži sljedeće dijelove:Pjenasti valjak – Čvrsti valjak izrađen od tvrde pjene. Klinovi vrše veći pritisak na mišićno tkivo, što čini ovaj valjak savršenim za upotrebu na mišićima nogu, stražnjici, pa čak i gornjem dijelu leđa.Masažni valjak – Narančasti valjak nešto je manji od pjenastog valjka i također je izrađen od mekše pjene. To čini masažni valjak prikladnim za osjetljivija tkiva poput donjeg dijela leđa koji radije ne tretirate izuzetno tvrdim valjkom.Masažni štapić – Napokon, set sadrži masažni štapić koji vam omogućuje brzo i jednostavno izvođenje masaže. Razmislite o masiranju kvadricepsa ili ramena (ako imate pomoć nekoga drugog).Kombinacija ove 3 komponente pruža sve što je potrebno za učinkovito samo-miofascijalno oslobađanje. Različita tvrdoća i promjer dijelova omogućuju vam precizno i ??svrsishodno izvođenje masaža.Poboljšajte svoj oporavak i svoj trening!DimenzijePjenasti valjak – 45 cm (duljina) x 14 cm (promjer)Masažni valjak – 45 cm (duljina) x 10 cm (promjer)Masažni štapić – 45 cm (duljina) x 4 cm (promjer)Ukupna težina – 1500 gramaJednostavno spojite 3 dijela tako da ukupni paket ne premašuje veličinu valjka od pjene. To olakšava prenošenje cijelog kompleta sa sobom i uvijek vam je sve pri ruci!
Set valjaka za masažu
Set valjaka za masažu
30,00 €
u Stepasport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe