ESS Land Ops Goggle-FG – – ROK SLANJA 7 DANA –

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Jedna od jedinih zaštitnih naočala koje je američka vojska odobrila za upotrebu preko dioptrijskih naočala, ESS Land Ops je sustav naočala visokih performansi za... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01451D78
Prijavi grešku

Jedna od jedinih zaštitnih naočala koje je američka vojska odobrila za upotrebu preko dioptrijskih naočala, ESS Land Ops je sustav naočala visokih performansi za visokoaktivne kopnene trupe.

Land Ops ima iznimnu otpornost na maglu, filtraciju čestica i udobnost. Sa svojim prostranim okvirom, Land Ops je dizajniran da stane na većinu naočala.

Land Ops sadrži sustav za ventilaciju i filtraciju Hi-Flow punog perimetra koji prozračuje vlažni zrak istodobno filtrirajući čestice u zraku, eksplozije i prskanja. Jastučić za lice pruža vrhunsku, dugotrajnu udobnost.

ESS Land Ops sukladan je američkoj saveznoj OSHA-i, zadovoljava i premašuje ANSI Z87.1-2010, američki vojni test kalibra .22 kalibra MIL-DTL-43511D (točka 3.5.10) i CE EN 166.

Sve leće serije Striker pružaju 100% UVA / UVB zaštitu i optičku jasnoću bez izobličenja.

SKU: T3429 Kategorije: Oprema, Zaštita i dodaci za glavu, Zaštitne naočale Oznaka: ESS
ESS Land Ops Goggle-FG –  – ROK SLANJA 7 DANA –
ESS Land Ops Goggle-FG – – ROK SLANJA 7 DANA –
110,40 €
u Hristo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe