Zavjesa za zamračivanje s prstenima baršunasta roza 290x245 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Naša elegantna baršunasta zavjesa izgledat će sjajno u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi, uredskom prostoru itd. Pružit će vam potrebnu privatnost i blokirati svu dola... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 12:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Zavjesa za zamračivanje s prstenima baršunasta roza 290x245 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
245
Širina (cm)
290
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014620CD
Prijavi grešku
Naša elegantna baršunasta zavjesa izgledat će sjajno u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi, uredskom prostoru itd. Pružit će vam potrebnu privatnost i blokirati svu dolaznu svjetlost. Baršunasta tkanina dodat će toplu atmosferu vašem interijeru. Zahvaljujući metalnim prstenima, zavjesa se može lako postaviti na bilo koju vrstu vodilice. Može se strojno prati. Napominjemo da vodilica nije uključena.
Zavjesa za zamračivanje s prstenima baršunasta roza 290x245 cm
Zavjesa za zamračivanje s prstenima baršunasta roza 290x245 cm
62,78 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe