Taste of the Wild Appalachian Valley Male Pasmine 2kg

Taste of the Wild Appalachian Valley Male Pasmine 2kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Moderna znanost dokazuje da Vaš pas još uvijek ima isti DNK kao i drevni psi. A to je upravo ono što sadrže svi recepti Taste of the Wild: vrhunsku, ... Pročitaj cijeli opis
17,77 €
2-6 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
21,77 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 17:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Wow! Wow! Pet Shop ponudi
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 16:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Proizvođač
Posebna prehrana
Težina pakiranja (kg)
2
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0148B99C
Prijavi grešku
Moderna znanost dokazuje da Vaš pas još uvijek ima isti DNK kao i drevni psi. A to je upravo ono što sadrže svi recepti Taste of the Wild: vrhunsku, kompletnu hranu za kućne ljubimce zasnovanu na temelju izvora proteina prehrane pretka Vašeg psa. U svakoj formuli najdominantniji sastojak je od pravog mesa, ribe ili peradi. […] Moderna znanost dokazuje da Vaš pas još uvijek ima isti DNK kao i drevni psi. A to je upravo ono što sadrže svi recepti Taste of the Wild: vrhunsku, kompletnu hranu za kućne ljubimce zasnovanu na temelju izvora proteina prehrane pretka Vašeg psa. U svakoj formuli najdominantniji sastojak je od pravog mesa, ribe ili peradi. Taste of the Wild koristi jedinstvene bjelančevine poput divlje svinje, bizona, dimljene pastrve, pečene patke, divljači i Angus govedine kako bi napravili ukusniju hranu, za kojom će Vaš ljubimac žudjeti.Veoma probavljiva divljač, uzgajana na pašnjacima i mala veličina granula čine Appalachian Valley Male Pasmine formulu laganom za želudac i zube Vašeg psa male pasmine. Probiotici i prebiotička vlakna pomažu održati zdravu probavu, dok pečena divljač, zajedno s bjelančevinama, jajima, patkama i oceanskom ribom pruža preporučenu prehranu aminokiselinama. Bogata proteinima i masnoćama, ova formula pruža energiju potrebnu aktivnim malim psima.Sastojci: jelen (10%), janjeće brašno, slanutak (10%), grašak, leća, graškov protein, repino ulje, proizvod od jaja, pačje brašno, graškovo brašno, pulpa rajčice, brašno morske ribe, minerali, osušeni korijen cikorije, rajčica, borovnica, malina, ekstrakt yucce schidigera.
Taste of the Wild Appalachian Valley Male Pasmine 2kg
Taste of the Wild Appalachian Valley Male Pasmine 2kg
17,77 €
u Wow! Wow! Pet Shop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe